Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyúrta, megcsal a masszőzzel a párom?
6 éve vagyunk együtt, a párom kb 1 éve heti-kétheti rendszerességgel jár masszázsra. Azt tudtam, hogy leveszi az alsónadrágját, thai masszázson ez így van általában, de legutóbb gyanusan viselkedett amikor hazajott, egyből ment tusolni. Máskor is egyből megy ,de most valahogy még gyorsabban beiszkolt. Na de mivel ezeket a masszazs olajokat nehéz lemosni, éjszaka amikor már aludt, megszagultam a fa*kát és masszazs olaj illata volt kicsit.
Elképzelhető, hogy csak a tusolás közben odafolyt neki vagy a masszőr (thai nő) legyúrta?
Ha nem nyúl a farkához, akkor is oda megy amikor megfürdik.
Én dobnálak! Nem szeretem az alaptalan féltékenységet!
A masszőzök kikérik maguknak hogy ők nem "szexuális" szolgáltatásra szakosodtak.
De azért lehet gondolni hogy a thai masszázs legendák nem véletlenül vannak. Itt ahol én lakom 4-5eFt ért lerántanak a végén, de van olyan is aki nem kér olajat meg kiverést hanem rendes szexet. Ha tetszik a pasi akkor 15eFt-ért rakja is szét a lábát.
Egy nap csak 3-4 pasi kefélje meg aki nem csúnya már keresett 60eFt-ot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!