Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 15+ eve kapcsolatban levok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15+ eve kapcsolatban levok! Vegig husegesek voltatok?

Figyelt kérdés
Itt felesleges hazudni, oszinten valaszoljatok. Irjatok meg a nemeteket is.
2023. nov. 3. 16:13
A kérdező szavazást indított:
Sosem csaltam meg
Egyszer megcsaltam
Tobbszor megcsaltam
Megcsaltam volna ha lett volna lehetosegem
31 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Az elején szexkapcsolat volt,ott egyszer voltam mással.Pár éve pedig hármasoztunk,és volt kettő,akivel külön voltam.Meg neki is egy.
2023. nov. 3. 16:57
 2/15 anonim ***** válasza:

Egyszer fordult elő.

33N

2023. nov. 10. 17:28
 3/15 anonim ***** válasza:
49%
Én 15 éven át voltam hűséges. Előtte minden párom megcsaltam. A férjem volt az egyetlen akit nem, a kapcsolatunk elején sem, még egy csókkal sem…Aztán valahogy az éveken át tartó bezártság, a folyton lemondás, önmagam háttérbe szorítása gyerekek stb után úgy alakult hogy egy bulin összekeveredtem valakivel. Utána nagyon bántam. Ott kellett volna elmondani a férjemnek….de nem mertem kilépni, és azóta sem. Késő, félek ha kilépek bosszút áll azzal hogy elmondja a férjemnek és elveszítem a családom. Inkább próbálom élvezni állandó lelkiismeretfurdalással, és várom hogy az idő majd hoz rá valami megoldást, vagy ha nem, legalább felnőnek annyira a gyerekek hogy minél kevésbé sérüljenek. Mondanám hogy mindenki maradjon hűséges és ne kerüljön olyan helyzetbe mint en, de az az igazság hogy amikor megtörtént ez a dolog, nagyon boldogtalan voltam abban az állapotomban, és nem biztos hogy most jobb lenne a helyzet. Lehet hogy már rég elvàltunk volna a folyamatos lemondások miatt. Persze tisztességesebb lett volna a párommal szemben, de a gyerekeknek meg jobb így, ebből semmit nem vesznek észre és a páromnál se éreztetek ebből semmit. Az én saram, az én hülyeségem, és megtanultam külön kezelni
2023. nov. 14. 20:28
 4/15 anonim ***** válasza:
66%
Te mekkora hp vagy...
2023. nov. 14. 21:43
 5/15 anonim ***** válasza:
Sok minden vagyok, ja de a ho mondjuk nem a megfelelő szó…. bár csak az lennék és akkor egy szikrànyit se érintene meg a helyzet.
2023. nov. 14. 21:51
 6/15 anonim ***** válasza:
*hp
2023. nov. 14. 21:51
 7/15 anonim ***** válasza:
Itt mit jelent a hp?
2023. nov. 15. 03:26
 8/15 anonim ***** válasza:
H..e pi..a
2023. nov. 15. 05:45
 9/15 anonim ***** válasza:
3, miből gondolod, hogy bosszút állna? Tett ilyesmi célzást? Ő független?
2023. nov. 15. 06:53
 10/15 anonim ***** válasza:
Nős de nincs gyerek és az ő kapcsolatuk jóval rugalmasabb mint az enyém. Ráadasul ismerem a nőt annyira, hogy tudom, hogy nem a férjében keresné a hibát, hanem rajtam csattanna minden, és ha a férje nem is borít bilit, ő tuti….:
2023. nov. 15. 07:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!