Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a női logika nem hibás?
1-2 hete, egy kérdésnél előjött, hogy 10-ből 10 nő nem engedné/balhézna, ha a pasija rendszeresen hazavinné munka után a kolléganőjét, még akkor is, ha útba esik, és sem időben, sem benzinben nem lenne plusz veszteség.
Na most én férfiként nem értem...napi 8-10-12 vagy akár 24 órában együtt dolgoznak, akár egy irodában, akár olyan munkakörben, hogy ketten járnak ki területre, mint pl. járőr, üzletkötő, képviselő, mérnök,... .
Ott nem lép(het) félre a pasid, de hazafelé, az úton, a kocsiban, meg igen???
Főleg, hogy itt minden nő azt nyomja, hogy az ő pasija magas beosztású, jól kereső, jó pasi, azaz megteheti, hogy legyen egy 2 órás ebédszünete, vagy elmenjen külső tárgyalásra.
"10-ből 10 nő'
Ne beszélj f*szsagokat.
Amufy meg nők is szokták fuvarozói férfi kollégát.
Gondolj bele, ha mind busszal járna egy irányba, szerinted a buszon beszélgetni kellene meg egyszerre felszállni, amíg egy irányba mennek? Szerintem az is normális, ha egy busszal nem ülnek egymás mellé, nemhogy hazadobni a másikat kocsival. Hova mélyíti azt a kapcsolatot és minek?
Illetve ha nő visz haza kocsival, megfordítod a nemeket, az is fura minden nap. Mindenki menjen a maga dolgára. Hidegben és nagy esőben jófejségből fel lehet ajánlani, de amúgy nem. A kajádat nem felezed el random kollégával, csak mert az övé kevésbé finom?
"Szerintem az is normális, ha egy busszal nem ülnek egymás mellé,"
Te most trollkodsz, vagy valóban totál idióta vagy?
igen, hibas logika.
en ertem amit a kerdezo ir.
ugyanaz, hogy a tinilanyok szulei hazaparancsoljak este 8-ra a lanyukat, nehogy rosszalkodjanak a pasival, pedig a f.sz napkozben is felall.
minden normalisabb munkahelyen van ebedszunet, ami alatt en pl a kolleganommel 69-eztem a melygarazsban vagy a tetoterben, ahova senki nem jart.
mi a problema?
ha tenyleg egyfele laknak, miert ne vihetne haza? ez nem "kocsikazas"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!