Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez a női logika nem hibás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a női logika nem hibás?

Figyelt kérdés

1-2 hete, egy kérdésnél előjött, hogy 10-ből 10 nő nem engedné/balhézna, ha a pasija rendszeresen hazavinné munka után a kolléganőjét, még akkor is, ha útba esik, és sem időben, sem benzinben nem lenne plusz veszteség.

Na most én férfiként nem értem...napi 8-10-12 vagy akár 24 órában együtt dolgoznak, akár egy irodában, akár olyan munkakörben, hogy ketten járnak ki területre, mint pl. járőr, üzletkötő, képviselő, mérnök,... .

Ott nem lép(het) félre a pasid, de hazafelé, az úton, a kocsiban, meg igen???

Főleg, hogy itt minden nő azt nyomja, hogy az ő pasija magas beosztású, jól kereső, jó pasi, azaz megteheti, hogy legyen egy 2 órás ebédszünete, vagy elmenjen külső tárgyalásra.

2023. szept. 24. 12:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
94%

"10-ből 10 nő'

Ne beszélj f*szsagokat.

Amufy meg nők is szokták fuvarozói férfi kollégát.

2023. szept. 24. 16:32
 22/25 anonim ***** válasza:
50%

Gondolj bele, ha mind busszal járna egy irányba, szerinted a buszon beszélgetni kellene meg egyszerre felszállni, amíg egy irányba mennek? Szerintem az is normális, ha egy busszal nem ülnek egymás mellé, nemhogy hazadobni a másikat kocsival. Hova mélyíti azt a kapcsolatot és minek?

Illetve ha nő visz haza kocsival, megfordítod a nemeket, az is fura minden nap. Mindenki menjen a maga dolgára. Hidegben és nagy esőben jófejségből fel lehet ajánlani, de amúgy nem. A kajádat nem felezed el random kollégával, csak mert az övé kevésbé finom?

2023. szept. 25. 05:43
 23/25 anonim ***** válasza:

"Szerintem az is normális, ha egy busszal nem ülnek egymás mellé,"

Te most trollkodsz, vagy valóban totál idióta vagy?

2023. szept. 25. 05:46
 24/25 anonim ***** válasza:
4%

igen, hibas logika.

en ertem amit a kerdezo ir.

ugyanaz, hogy a tinilanyok szulei hazaparancsoljak este 8-ra a lanyukat, nehogy rosszalkodjanak a pasival, pedig a f.sz napkozben is felall.

minden normalisabb munkahelyen van ebedszunet, ami alatt en pl a kolleganommel 69-eztem a melygarazsban vagy a tetoterben, ahova senki nem jart.

mi a problema?

ha tenyleg egyfele laknak, miert ne vihetne haza? ez nem "kocsikazas"

2023. szept. 25. 07:25
 25/25 anonim ***** válasza:
Na igen... Ha munkaidőben is megtehetnéd, akkor meg minek vinnéd haza, ugye? Túl átlátszó. Szerintem egy normális párkapcsolatban azért megvan annyira a bizalom, hogy nincsen szükség ilyen játszadozásokra.
2023. szept. 25. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!