Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a női logika nem hibás?
1-2 hete, egy kérdésnél előjött, hogy 10-ből 10 nő nem engedné/balhézna, ha a pasija rendszeresen hazavinné munka után a kolléganőjét, még akkor is, ha útba esik, és sem időben, sem benzinben nem lenne plusz veszteség.
Na most én férfiként nem értem...napi 8-10-12 vagy akár 24 órában együtt dolgoznak, akár egy irodában, akár olyan munkakörben, hogy ketten járnak ki területre, mint pl. járőr, üzletkötő, képviselő, mérnök,... .
Ott nem lép(het) félre a pasid, de hazafelé, az úton, a kocsiban, meg igen???
Főleg, hogy itt minden nő azt nyomja, hogy az ő pasija magas beosztású, jól kereső, jó pasi, azaz megteheti, hogy legyen egy 2 órás ebédszünete, vagy elmenjen külső tárgyalásra.
10
Te meg nem érted, hogy a napi rendszerességgel van a probléma? Néhány turbóféltékeny picsát leszámítva alig hiszem, hogy zavarna valakit, hogy a párja hazavitte a kolléganőjét, akivel amúgy is közel laknak egymáshoz.
De ezt ne tegyük egy lapra azzal, hogy valakit minden nap furikáznak.
De neked mi a bánatos tök közöd van ahhoz, hogy kit mi és miért zavar?! Ő dolguk, te foglalkozz a sajátoddal.
Itt nem is feltétlen a megcsalástól való félelemről van szó, hanem maga az, hogy mi a fenének hurcibálja a női kollégáját RENDSZERESEN munka után? Nem, nekem nem számít teljesen általános, hétköznapi dolognak, hogy a férjem minden áldott nap az ellenkező női kollégáját fuvarozza. Néha-néha elviszi azzal a világon semmi probléma, de nem minden nap.
Gondolom neked sem lenne semmi problémád azzal, ha a barátnőd minden áldott nap furikázná a férfi kollégáját? Oké, akkor keress olyan nőt, akit fordítva sem zavar a dolog, viszont ahhoz abszolút semmi közöd, hogy ha ez mást (teljes joggal) zavar. Pont.
Nem is tudom... Engem gyakran (nem mindennap, de van, hogy hetente többször) "dob ki" egy kollégám a legközelebbi buszmegállóban, mert arrafelé megy amúgy is. Jó haver a kolléga, szinte barát, de pasiként egyáltalán nem vonz, és szerintem én sem őt nőként.
Ilyen is van.
nyugodjunk le, és maradjunk annyiban hogy mindenkinek más fér bele a kapcsolatába.
ha neked beleférne hogy a barátnőd hazafurikázza a férfi kollégáját, az tök király!! de ez nem jelenti azt hogy jogod lenne kiakadni azon hogy random, számodra full ismeretlen gyk-s nőknek ez nem fér bele a bizalomba. tanuljuk már meg hogy másoknak is lehet véleménye...
Pont az a jellemző, hogy az ilyen laza munkabeosztásban dolgozó pasik lépnek félre. Rendőr, postás, sofőr, taxis, ingatlanos, stb. Mindig ki tudja magyarázni, hogy kivel és hol és miért találkozott. Nem is népszerűek a komolyabb nőknél.
Az nem újdonság, hogy minden férfi kihasználja a lehetőséget és félredug, ha teheti. Tudjuk, mindenkinél van szebb, jobb meg fiatalabb. Ezzel sincs baj.
Csak akkor nem kell itt picsogni egész nap, hogy fiatal, életérős férfiak tömegei maradnak egyedül, mert a nők egyszerűen nem akarnak ismerkedni.
Ez a kérdés a logika halála. Emlékszem én is arra a kérdére. Viszont azt hittem találtál egy olyan kérdést, ahol a nőt ugyanezért felmentik. Ehelyett benézek és mit látok? Almát a körtével hasonlítva, ugyanolyan kicsavart logikával mint amit te magad kérsz számon a nőkön.
Ez most kissé csalódás volt számomra.
6
Izgulj te, nem lép-e félre a nőd. Sokkal könnyebben megteheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!