Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartósabbak azok a kapcsolatok, ahol a felek egyáltalán nem féltékenyek és minden meg van engedve?
4 vagyok
Nem zárkózom el attól, hogy az ilyen "tabunak" minősített vágyainkat megosszuk egymással, illetve, hogy néha meg is éljük azokat.
Persze más az, ha szerelmes vagyok, mint az ágyú, mert akkor a páromon kívül senki nem érdekel.
5-6 éves kapcsolat után mondjuk, ha esetleg mindkettőnknek van igénye néha más társaságra, szerintem nem bűn, csak tudjunk beszélni róla, ne legyen sunnyogás az egészből.
#3 vagyok.
#8-as ahogy a párod bánt veled úgy egy kapcsolat sem működik.
Nyitott, vagy nem, mindegyik alapja a szeretet, őszinteség, tolerancia, kompromisszum, komunikáció
Szerintem a megcsalással nem az a probléma, hogy a pasim egy másik nőbe teszi a farkát. Nekem ezzel alapvetően nincs gondom, abszolút nyitott vagyok bármiféle szexuális újításra.
Ami rohadt gáz a megcsalással az a hazugság, átverés, a másik megalázása, hülyének nézése, a kettős élet, a párunk elhanyagolása stb. És valahogy úgy érzem, hogy a megcsalt férfiak és nők első sorban ezt fájlalják, nem azt, hogy a csajuk/pasijuk nemi szerve érintkezett egy másik ember nemi szervével. (Nyilvánvalóan ilyen is van, de szerintem az esetek többségében a sértettség oka nem ez.)
Tehát úgy vélem, hogy egy olyan kapcsolat, amelyben a felek teljesen transzparensek a vágyaikkal és tetteikkel kapcsolatban (ilyen módon féltékenységről és gyanakvásról se nagyon beszélhetünk), tartós lehet.
#13 De igen, feltekenyseg igy is van. De megis tobb a bizalom, ha tudom, hogy elmondja, hogy mast kivant meg pl.
Ilyenkor beszelunk rola, es esetleg meg is tortenhet.
Ha minden ilyesmit titkolni kell, sot kamuzni, hogy "aaaa edesem, en csak teged kivanlak tiz eve", akkor nyilvan nehezebb oszintenek lenni.
Őszinteségnél, közös megegyezésnél nincs megcsalás.
A csalás tévedésbe ejtés, tévedésben tartás.
Így az előzöek kizárják.
Nekünk bevált. Feltétele a teljes őszinteség és kölcsönösség. Teljes részletességgel elmeséljük egymásnak, hogy hol, kivel, mi történt, vagy fog történni. A vágyainkat, fantáziálásunkat sem titkoljuk egymás előtt. Teljes szabadság, ráadásul nagyon izgalmas is. Legtöbbször szex a vége az ilyen beszélgetéseknek.
Viszont ha valami titokban történne, arra mindketten féltékenyek lennénk. Már közel 25 éve vagyunk házasok, 2 gyerekkel. (Persze a gyerekek nem tudnak róla)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!