Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sokkal tartósabbak azok a kapcsolatok, ahol a felek hosszú idő után jöttek össze, nem 1-2-3 hét után?
Többször volt olyan, hogy hónapokig ismerkedtem nőkkel, akikkel végül nem jött össze semmi, mert hónapok után döbbent rá hogy valami még sem stimmel, de még azelőtt hogy összejöttünk volna.
Akikkel hamar összejöttem, csajok, velük utána sok ideig együtt voltam, ha valami probléma merült fel, akkor könnyebben kiküszöbölhettük, mert nem lehetett azt megtenni, mint ismerkedéskor, hogyha nem tetszik valami, akkor odébbállunk, ahogy azt a sokáig ismerkedős lányok is tették.
2 hosszabb kapcsolatom volt:)
az egyikkel hónapokig ismerkedtem
a másikat pedig már 5 éve ismertem és úgy jöttünk össze
Az összes "ismeretlennel" pár hét után kudarcba fullt..
Nekem nincs sok tapasztalatom ezen a téren. Jól megvagyunk az 1. a szerelmemmel. 15/L vagyok, már egy hónapja vagyunk együtt. Szeptemberbe találkoztunk a közép suliba, mivel osztálytársak vagyunk, de a szakmánk teljesen más, vannak külön óráink. Mindketten szeretnénk sokáig együtt lenni.
Lehet, hogy ha általánosban nem mentem volna másik suliba, akkor semmi se lenne a mostani kapcsolatunkból, de ez nem lényeg.
Nekem az 1. barátom 3 éve osztálytársam volt, így jól ismertük egymást. Vele 1,5 évig voltam együtt. A mostani barátomat csak névről ismertem régebb óta, de a rendes megismerkedésünk után 3 héttel már nagyban dúlt a szerelem, és azóta is tart- már 3 éve :) Én a 3 hét alatt megismertem annyira, hogy tudtam, nekem pontosan ilyen fiú kell, mindig is ilyenre vágytam, és teljesen belezúgtam. Ebben nagy szerepet játszott, hogy egyszer 6 órát együtt töltöttünk és végigbeszélgettünk, plusz elég hevesen udvarolt. Aztán a kapcsolatunk alatt persze jobban megismertem, de csak még szerelmesebb lettem belé, és folyamatosan azt érzem, hogy egyre jobban szeretem. Nálunk működött ez a pár hét alatt megismerkedős dolog, pedig sosem hittem az "1. látásra szerelem"- ben, de ez valami hasonló volt. És emellett az elejétől kezdve közös jövőt tervezünk, pl. 1,5 éve voltunk együtt, mikor jártunk egy templomban, és közölte, hogy Ő ott fog feleségül venni :D Remélem együtt is maradunk. Csak azért írtam le a sztorinkat, hogy legyen ellenpélda is, hogy a rövid ismertségből is lehet hosszú kapcsolat.
Szóval szerintem ez teljesen változó, ahogy írta is itt valaki, ez nagyban függ a 2 ember személyiségétől is. 20/L
az elsö szerelmem 8 honapig tartott.aztán jöttek kisebb kapcsolatok ismerösökkel,de nem müködött.majd egy év szünet.késöbb megismertem ismerösök által az exem.vele 3évet éltem le,4honap után összeköltöztünk 8 honap lakást vettük és igy éltünk két évig,majd félre léptem kiléptem a kapcsolatbol.aztán megismertem a jelenlegit.neten keresztül..és már 6 honapja tart.igaz nem tulságos komoly,mondjuk ugy testben lélekben ismerkedünk még csak több izgalmakkal:)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!