Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg sokkal tartósabbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sokkal tartósabbak azok a kapcsolatok, ahol a felek hosszú idő után jöttek össze, nem 1-2-3 hét után?

Figyelt kérdés
Nektek melyikre volt már példa és hogy végződött? :)
2010. dec. 23. 22:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Többször volt olyan, hogy hónapokig ismerkedtem nőkkel, akikkel végül nem jött össze semmi, mert hónapok után döbbent rá hogy valami még sem stimmel, de még azelőtt hogy összejöttünk volna.

Akikkel hamar összejöttem, csajok, velük utána sok ideig együtt voltam, ha valami probléma merült fel, akkor könnyebben kiküszöbölhettük, mert nem lehetett azt megtenni, mint ismerkedéskor, hogyha nem tetszik valami, akkor odébbállunk, ahogy azt a sokáig ismerkedős lányok is tették.

2010. dec. 23. 22:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet sablon szerűen konstatálni! Én eddig csak olyan lányokkal jöttem össze akik vagy közben vagy már előtte a legjobb barátaim lettek/voltak. És mind közel egy esztendeig vagy tovább tartott. De épp elég volt mindig. Nem sínylettem meg a szakítást... Viszont szerintem simán találkozhatsz olyas valakivel akit azelőtt soha nem láttál, de egyből kiderül, hogy valahogy nagyon hasonlítotok egymásra és még kisülhet valami jó is a dologból és akkor nem kell hosszú időket ismerkedni a start előtt!
2010. dec. 23. 22:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez azért lehet, mert a párok jobban megismerik így egymást és nincs akkora csalódás, ha felszáll a rózsaszín köd.
2010. dec. 23. 23:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Mindhárom eddigi válasz életszerű és tanulságos, de mégis, azt hiszem, a harmadikkal értek egyet, a hosszú ismerkedés jó alapokat ad, nincs tévedés. Végső soron az első válasz sem mondta, hogy hosszú ismerkedés után rövidebb lett volna egy kapcsolat, csak hogy neki az nem vált be az életében. Mindenesetre nem ezen múlik egy kapcsolat kimenetele, hanem az érintettek személyiségén, érzelmi intelligenciáján, azon, hogy mennyire hajlandóak egymással foglalkozni, egymásért erőfeszítést tenni, problémáikat megoldani. Nekem amúgy több, kb. 3-4 hónapos ismerkedés után lett kapcsolatom, 7+ éve tart.
2010. dec. 24. 00:12
 5/10 anonim ***** válasza:

2 hosszabb kapcsolatom volt:)

az egyikkel hónapokig ismerkedtem

a másikat pedig már 5 éve ismertem és úgy jöttünk össze

Az összes "ismeretlennel" pár hét után kudarcba fullt..

2010. dec. 24. 00:13
 6/10 Lujzi cica ***** válasza:

Nekem nincs sok tapasztalatom ezen a téren. Jól megvagyunk az 1. a szerelmemmel. 15/L vagyok, már egy hónapja vagyunk együtt. Szeptemberbe találkoztunk a közép suliba, mivel osztálytársak vagyunk, de a szakmánk teljesen más, vannak külön óráink. Mindketten szeretnénk sokáig együtt lenni.

Lehet, hogy ha általánosban nem mentem volna másik suliba, akkor semmi se lenne a mostani kapcsolatunkból, de ez nem lényeg.

2010. dec. 26. 12:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem az 1. barátom 3 éve osztálytársam volt, így jól ismertük egymást. Vele 1,5 évig voltam együtt. A mostani barátomat csak névről ismertem régebb óta, de a rendes megismerkedésünk után 3 héttel már nagyban dúlt a szerelem, és azóta is tart- már 3 éve :) Én a 3 hét alatt megismertem annyira, hogy tudtam, nekem pontosan ilyen fiú kell, mindig is ilyenre vágytam, és teljesen belezúgtam. Ebben nagy szerepet játszott, hogy egyszer 6 órát együtt töltöttünk és végigbeszélgettünk, plusz elég hevesen udvarolt. Aztán a kapcsolatunk alatt persze jobban megismertem, de csak még szerelmesebb lettem belé, és folyamatosan azt érzem, hogy egyre jobban szeretem. Nálunk működött ez a pár hét alatt megismerkedős dolog, pedig sosem hittem az "1. látásra szerelem"- ben, de ez valami hasonló volt. És emellett az elejétől kezdve közös jövőt tervezünk, pl. 1,5 éve voltunk együtt, mikor jártunk egy templomban, és közölte, hogy Ő ott fog feleségül venni :D Remélem együtt is maradunk. Csak azért írtam le a sztorinkat, hogy legyen ellenpélda is, hogy a rövid ismertségből is lehet hosszú kapcsolat.

Szóval szerintem ez teljesen változó, ahogy írta is itt valaki, ez nagyban függ a 2 ember személyiségétől is. 20/L

2010. dec. 26. 12:10
 8/10 anonim ***** válasza:

az elsö szerelmem 8 honapig tartott.aztán jöttek kisebb kapcsolatok ismerösökkel,de nem müködött.majd egy év szünet.késöbb megismertem ismerösök által az exem.vele 3évet éltem le,4honap után összeköltöztünk 8 honap lakást vettük és igy éltünk két évig,majd félre léptem kiléptem a kapcsolatbol.aztán megismertem a jelenlegit.neten keresztül..és már 6 honapja tart.igaz nem tulságos komoly,mondjuk ugy testben lélekben ismerkedünk még csak több izgalmakkal:)

22L

2010. dec. 26. 12:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Úgy tapasztalom h NEM!! 32/N
2010. dec. 26. 12:52
 10/10 anonim ***** válasza:
En is igy tapasztaltam eddig
2010. dec. 26. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!