Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartósabbak azok a kapcsolatok, ahol a felek egyáltalán nem féltékenyek és minden meg van engedve?
Hát lehet hogyha minden meg van engedve tartósabbak, de sokkal rosszabbak is :D
Én inkább tisztelem a párom és nem okozok neki fájdalmat, mondjuk nekem ez nem nehéz. És így is tartós.
#1 ez nagyon magabiztos kijelentés volt.
Kategórikus kijelentést nem tennék. Persze csak a mi kapcsolatunkról nyilatkozhatok.
Tiszteletben tartva hozzászólásod másik felét!
Én nőként írom, hogy nem zárkóznék el ilyesmitől.
Ha teljesen őszintén vagyunk egymással a vágyainkat illetően, és nem sunnyogunk, szerintem működhet a dolog.
Azért a rövid póráz és a mindent szabad között van pár árnyalat.
Ha valakinek alap, hogy ellenkező neműekkel tartja a kapcsolatot, annak nem kéne olyannal kezdeni, aki a szöges ellentéte. És persze fordítva se.
Ha két közel azonos normarendszerrel, határokkal rendelkező ember jön össze, akkor "mindent" lehet, hiszen a közös határon eleve nem lépnének át. Az ember nem érzi megkötésnek azt, ami alapvető a számára.
Ismerek olyat, akinek teljesen normális, hogy benne vannak egymás social felületeibe, vagy közös profiljuk van, alap, hogy követik egymás mozgását, nekem ez teljesen fullasztó lenne. Olyat is ismerek, ami ennek a másik véglete, ahol az alkalmi félrelépés se nagy gond, csak oda menjen haza, érzelmileg oda tartozzon, ahova "kell".
Én a kettő között vagyok, egyik véglet se lenne élhető a számomra.
Szerintem azok a kapcsolatok tudnak hosszútávon boldogok lenni, ahol a felek ebben is egyeznek eleve, csiszolódás, kompromisszum,sértődés, vita és egyebek nélkül is.
#2: Igen, pontosan.
4 kapcsolat utan a mostani 7 eve tart, es eppen emiatt.
#3 vagyok.
#4-#7 mi 9,5 hónapja ismerkedtünk meg férjemmel, augusztusban voltunk 8. évesek. 27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!