Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kamu ürüggyel írjak rá a barátomra egy másik nő profiljából?
A cél tesztelni hogy képes lenne-e megcsalni és a hölggyel találkozni.
Nem kérkek oktatást hogy ezzel csak magamat kínzom és a helyében te már szakítottál volna velem, hogy paranoiás vagyok és elégedetlen magammal. A lényeg hogy elvesztettem a bizalmamat iránta, de szükségem van egy bizonyítékra hogy meggyőzzem magamat is és képes legyek továbblépni kevésbé fájó szívvel.
Milyen kamu indokkal lehet ráírni valakire akivel egy közös ismerősötök sincs és más városban laktok?
15-ös a kérdésben ezt nem írtad oda. De akkor is undorító. Ha téged tesztelne a párod más pasi segítségével te biztos örülnél neki igaz? Arról nem is beszélve hogy belerángattad azt a harmadikat is. Ő meg volt olyan naív segítőkész. Magyarán kihasználod a harmadikat attól függetlenül hogy felajánlotta vagy sem attól eszköznek használsz egy köze nincs emberi személyt és pszihológiailag egy önbeteljesítő jóslatot generálsz magadnak. Te alapból féltékeny típus vagy ezek szerint. Arról nem is beszélve ha a párod vagy a harmadik személy olyan helyen dolgozik ahol segíteni kell a másiknak vagy egy helyre kavarodnak akkor már eleve kínos helyzetbe is hozod a naív harmadikat mert a párod mikor ez kiderül jogosan fog aragudni rá is.
Egy értelmes ember mikor rájön hogy a párja tesztelgeti annak szakítas a vege.
Kérdező, majd azért írd meg nekünk, hogy mi lett a végkifejlet, gondolom többen is kíváncsiak rajtam kívül.
Remélem, kellemesen fogsz csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!