Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen kamu ürüggyel írjak rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kamu ürüggyel írjak rá a barátomra egy másik nő profiljából?

Figyelt kérdés

A cél tesztelni hogy képes lenne-e megcsalni és a hölggyel találkozni.

Nem kérkek oktatást hogy ezzel csak magamat kínzom és a helyében te már szakítottál volna velem, hogy paranoiás vagyok és elégedetlen magammal. A lényeg hogy elvesztettem a bizalmamat iránta, de szükségem van egy bizonyítékra hogy meggyőzzem magamat is és képes legyek továbblépni kevésbé fájó szívvel.

Milyen kamu indokkal lehet ráírni valakire akivel egy közös ismerősötök sincs és más városban laktok?

2023. szept. 12. 09:10
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
68%
Ha ez megfordult a fejedben akkor az hogy mit írsz neki már nem okozhat gondot
2023. szept. 12. 09:13
 2/30 anonim ***** válasza:
44%
Undorito vagy, kerdezo!
2023. szept. 12. 09:15
 3/30 anonim ***** válasza:
43%

Hmm látom pontosan tudod mi lenne a normális hozzáállás:D de valamiért csak nem akarod azt csinálni, inkább megalázod magad. De te tudod

Amúgy ha ilyen kis psyho vagy, biztos ki tudsz találni valami szöveget.

Tudhatnád, hogy mimdig személre szabottan találunk ki valami dumát, szóval itt neked senki nem tud segíteni, mert nem látjuk mi van kint a profilján. Feltételezem a 'Szia tetszessz' nem megfelel, szal gondolkodj egy kicsit te magad, ha már ilyen kreatív vagy amúgyis

N

2023. szept. 12. 09:20
 4/30 anonim ***** válasza:
76%

Nem kell kamu indok,csak egyszerűen tedd neki a buta libát a kamuprofilról.

-Szija,bocsi hogy így radírok,csak ránéztem a fészbukodra és tökre teccel,volna kedved ismizni? Cuki,ari,de bevállalós csajszi vok de azt tudd hogy engem nem lehet az első randin megfektetni,nem vagyok olyan lány.☺️

Ebből tudni fogja a csávód hogy pontosan olyan lány aztán majd meglátod hogy mit lép erre.

2023. szept. 12. 09:20
 5/30 anonim ***** válasza:
92%
#4: Ha több mint 3 agysejtje van a palijának, az ilyet tiltja is azonnal:D
2023. szept. 12. 09:36
 6/30 anonim ***** válasza:
17%
Hogy érted azt hogy egy másik nő profiljából? Te hackelsz másokat azért hogy tesztelhesd a pasid? Te nagyon kártékony vagy. Ez a teszt is kártékony. Ha nem bízol benne akkor az már nem kapcsolat. Beszéld meg vele el és hagyd békén más emberek profilját ne hackeld.
2023. szept. 12. 09:48
 7/30 anonim ***** válasza:
76%
Ha a kamuprofilra gondoltál az is hülyeség. 6-os vagyok. De a kérdésed nem kamu profilról szólt.
2023. szept. 12. 09:49
 8/30 anonim ***** válasza:
67%

* Beszéld meg vele

Az "el" szó nem kell a mobilom bigyesztette be.

2023. szept. 12. 09:51
 9/30 anonim ***** válasza:
85%
A kérdés kimeríti a játszmázás fogalmát? Szerintem ja.
2023. szept. 12. 09:52
 10/30 anonim ***** válasza:
92%

Ha írsz neki, az gyanús, elég megjelölni, meg pár jó képet feltenni. Majd ő kezdeményezi a beszélgetést. Fontos legalább pár száz ismerős, meg egy régebbi, legalább egy éves profil.

Ettől függetlenül az, hogy nem dől be, mèg nem lesz semmire bizonyíték. Az elveszett bizalom meg szerintem soha nem fog visszatérni. Jobb továbblépni és majd idővel új kapcsolatot keresni.

2023. szept. 12. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!