Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk volt már olyan hogy a farkatok kevés volt egy nőnek de egy másik nő teljesen elegedett volt vele?
Figyelt kérdés
2023. jan. 26. 13:59
3/8 anonim válasza:
Nem volt még ilyen, pedig nem nagy, inkább csak átlagosnak mondanám. Ha valami rosszul alakult szex közben akkor annak sosem a méret volt az oka. Vagy valami lelki dolog bármelyik fél részéről, vagy a kapcsolat vége fele volt, amikor amúgy is feszült volt már a hangulat.
4/8 anonim válasza:
Persze volt ilyen megjegyezte hogy lehetne hosszabb (vastagságra nagyon jó volt neki)
,másik nőnek meg teljesen jó volt
5/8 anonim válasza:
nekem kisméretű
MEG AKAROL HALNI
ÖLJETEK MEG
ÖLJETEK MEG
ÖLJETEK MEG VÉGRE
27F
6/8 anonim válasza:
Persze, igen. Barátnőmet pl kitölti teljesen, de volt olyan partnerem, hogy szó szerint megtudtam rázni benne. Meg is beszéltük, hogy nem volt olyan rossz, meg minden, de neki egyszerűen nagyobb kell, és nem tehetek róla, hogy nem nőtt 5,5 cm vastagra.
7/8 anonim válasza:
Minden férfi életében volt és lesz is ilyen
8/8 anonim válasza:
Nem volt.
Kb 17 cm a bigám ha feláll.
Eddig mindenkinek jó volt vagy nem mondták, hogy nem.
2 nőnek okoztam vele tuti orgazmust 2 tartós kapcsolat.
A többit nem tudom.
Mindegyik punci ráfeszült.
Szerintem akinek nem elég egy ilyesmi méret az nagyon ritka.
Volt csaj aki a hátam Márta volt aki csag nyugisan feküdt de ez szerintem személyiség függő nem feltétlen a méretéből adódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!