Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kamu ürüggyel írjak rá a barátomra egy másik nő profiljából?
A cél tesztelni hogy képes lenne-e megcsalni és a hölggyel találkozni.
Nem kérkek oktatást hogy ezzel csak magamat kínzom és a helyében te már szakítottál volna velem, hogy paranoiás vagyok és elégedetlen magammal. A lényeg hogy elvesztettem a bizalmamat iránta, de szükségem van egy bizonyítékra hogy meggyőzzem magamat is és képes legyek továbblépni kevésbé fájó szívvel.
Milyen kamu indokkal lehet ráírni valakire akivel egy közös ismerősötök sincs és más városban laktok?
Én csináltam hasonlót, rá is kapott, szakítottam is vele.
Az ember nem ok nélkül féltékeny. Persze vannak olyanok, akik agybetegek, de sajnos legtöbbször nem ez áll fenn, csupán az emberek megbízhatatlanok.
Nem tudom milyen szöveggel írj rá, ha van kutyája akkor nyilván arról kérdezgesd, ha valamilyen hobbija, akkor pedig arról kezdj el írkálni.
Fontos, hogy más stílusban és más helyesírással, mint a sajátod.
Kérdező
lehet praktikusabb lenne, ha simán megbíznál valakit (akár pénzért) hogy csábítsa el.
Az ugyanis, ha te írogatsz, rohadt átlátszó lehet.
Az már jó gondolat, hogy nem létrehozol egy kamu profilt, mert a normális emberek (és ha te nem vagy hülye, akkor elvileg normális emberrel jöttél össze) fel sem veszi az ismeretlenek megkereséseit, pláne alulfejlett profillal.
Más profiljába belépni.. hááát... az is érdekes aki átadja a profilját, nyugodtan ovlasgasd csak mindne létező levelezését, gyakorolj admin jogot a teljes profilja fölött... úristen... XD
Szóval bízz meg valakit ezzel, az a legegyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!