Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi az a legalacsonyabb küszöb amit már megcsalásként értékel?
Nálam is az a határ, ha már intenzíven flörtöl, kinyilvánítja a másiknak, hogy vonzódik hozzá, ne adj isten még hitegeti is.
Én jártam most így egy kollégámmal. Nem tudtam, hogy nős, úgy tudtam, hogy elvált. Csalódás számomra, mert bár nem lépte át a határt fizikailag, a beszélgetéseink többről árulkodtak. Ha az én majdani férjem viselkedne így a kolléganőjével, óriásit csalódnék és árulásnak érezném.
"Ha az én majdani férjem viselkedne így a kolléganőjével, óriásit csalódnék és árulásnak érezném."
És mit lépnél? Szakítanál, mert ez helyrehozhatatlan vagy próbálnál teret adni arra, hogy helyrehozza/visszanyerje a bizalmad valami módon?
#14. Általánosságban értettem a kérdésemet.
A végleg el tudd engedni alatt azt érted, hogy megbocsátod a félrelépést és/vagy el is felejted, hogy valaha ezt tette. Csak azért kérdem, mert egyik esetben szimplán nem haragszol már, tehát a belőled kiváltott érzést engeded el, a másik esetben elengeded az érzést és nem kalkulálsz azzal, hogy a másik is csak egy "esendő ember".
Szerintem nincs abban semmi ördögtől való, ha emlékszel és ha a másik mielőtt megint valami hülyeségbe keverné magát, akkor figyelmezteted. És ha tényleg komolyan számít neki, hogy bizalmad legyen irányába, akkor hoppá, mégse ér annyit egy céges buli pl...
Az elengednit úgy értem, hogy képessé váljak kilépni a kapcsolatból/házasságból, ha tegyük fel a másik még erre nem is szánta rá magát.
Az, hogy meg tudjak bocsátani és ne haragudjak, az lényegesen hosszabb idő. Anno volt egy vőlegényem, ott nem megcsalás, hanem más jellegű árulás történt, és évekbe telt mire képes voltam ténylegesen megbocsátani és elengedni a történteket, hogy már tényleg minimálisan sem okozott bennem rossz érzést.
Az a baj, ha tényleg hozzám közel álló személy szúr hátba, az nagyon hideg zuhanyként tud érni, mert nem annak az embernek hittem, amilyen valójában.
Egyébként meg ahogy ismerem magam, nem tudnék bízni benne többet...hiába próbálná a bizalmam visszaszerezni..ami egyszer elveszett...
szóval valószínűleg csak áltatnánk magunkat és végül szétmennénk. De még így is úgy gondolom, hogy sajnos az a típus vagyok aki ennek ellenére is megpróbálná, ha szereti a másikat. Idő kell, hogy el tudjak szakadni, nem megy egyről a kettőre. De itt ugye még csak flörtről volt szó, csábítgatásról és nem fizikai dolgokról van szó. Ha fizikálisan is megcsalt, az viszont azonnali válóok nálam, onnantól nincs tovább. Persze tudom, hogy a másik legalább olyan súlyos tud lenni, de mégis ott több időre lenne szükségem, nem tudnám azonnal kidobni.
A flörtölés, addig nekem minden elmegy. Egyenesen örülnék ha lenne egy olyan párom, aki nem kivájja a szemem féltékenységből, ha megnézek valakit, hanem pl ő is ránézne másra helyette. Erre van a szemünk.
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!