Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul kéne éreznem magam?
Az egyszer kis intimségből több lenne és ennek következtében érzelmi galiba… a szex az érzelmi kötődést is erősíti. Mi lesz veled akkor? És mi lesz, ha a párja megtudja? Közreműködsz abban, hogy szét menjen egy család? Annak a kisgyereknek nem kéne talán apa? A szeretőség baromi nagy felelősség is egyben és rohadtul nem való mindenkinek! Az írásodból egy önző nő képe bontakozik ki.. a férfiak nagy része csábítható… bizonyára a kiszemelt is….:(
Persze tőlem azt teszel, amíg akarsz, csak másoknak ne árts
2023. szept. 7. 20:18
Egyszer,persze,pont így szokott lenni..Max akkor ha rosszul sikerül.
2023. szept. 8. 14:27
Abba is gondolj bele hogy ha jó vele a szex nyilván nemcsak 1x akarnád! Szeretősdi nem mindenkinek való, és szomszédod is a lebukás esélye meg nagyobb...ezt is kalkuláld be.
2023. szept. 8. 21:34
14/19 A kérdező kommentje:
hát a gyereknek kell apa, de egy jó apa. ha szereti a családját akkor nyilván nem csalja meg...kettőn áll a vásár. lehet önző vagyok, de nyilván ha látom, hogy nem akarja meg zsákutcába futok, lesz@rom. de így hogy ott van közöttünk a kémia, így már nehéz ellenállni
Igen, egy onzo f.sz vagy, az apuka meg egy hulye gyoker. Azt nem fogod fel, hogy a gyerekkel b.szol ki legjobban, mert viszket a pinad. Vagyis felfogod, de az sem erdekel. Az erzelmi szinted egy hulloevel egyenlo. Gondolom nem ezt a valaszt szeretted volna latni.
2023. szept. 15. 08:25
“ hát a gyereknek kell apa, de egy jó apa”
Mi köze az apasági képességnek a hűtlenséghez?
“ ha szereti a családját akkor nyilván nem csalja meg”
Ez logikusan hangzik, csak nem igaz! A hűtlenség nem csak a szereteten múlik! Ennél egy pöttyet összetettebb egy ember….
Igen, nehéz ellenállni! Ezt senki nem vitatja! A szeretőség azonban igényelne egy kis intelligenciát és empátiát is… enélkül nagyon könnyen felsülsz…a kémiát hamar leváltja a fájdalom, a szomorúság és a düh… !
2023. szept. 15. 16:51
17/19 A kérdező kommentje:
15 miért a gyerekkel baszok én ki. Egyedül az apja a hibás ha szét mennek. Ott van a lehetőség NEM megcsalni. Nem fogok pisztolyt a fejéhez fogni. Nem értem miért a 3. személy mindig a gyökér. Elsősorban az itt a férj. Második a feleség, mert valamiért idáig jutottak...és én utolsó sorban.
Látom egyszerű lélek vagy….. menj az utadon,… aztán kiderül, hogy megérte -e….
2023. szept. 16. 08:25
Tehat sajat bevallasod alapjan is egy gyokerrel akarsz szexelni, mert annyira viszket neked? Tenyleg nincs mas, akire ramaszhatnal? A vibratort pont erre talaltak ki.
2023. szept. 16. 16:30
Kapcsolódó kérdések: