Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rosszul kéne éreznem magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul kéne éreznem magam?

Figyelt kérdés
megcsalás...voltam mindkét oldalon. most egyedülálló vagyok és élvezem, nem is kell nekem férfi. viszont van egy szomszédom, aki nagyon bejön. annyira vonzódom hozzá szexuálisan, hogy van mikor elképzelem milyen lenne vele. egy baj van, hogy nős és gyerek van. a feleséggel jóba vagyok, de közben meg a férjéről ábrándozom. igazából nem akarok tőle semmit, csak 1x egy kis intimséget és soha többet nem zaklatnám. szerintetek?
2023. szept. 7. 14:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Az egyszer kis intimségből több lenne és ennek következtében érzelmi galiba… a szex az érzelmi kötődést is erősíti. Mi lesz veled akkor? És mi lesz, ha a párja megtudja? Közreműködsz abban, hogy szét menjen egy család? Annak a kisgyereknek nem kéne talán apa? A szeretőség baromi nagy felelősség is egyben és rohadtul nem való mindenkinek! Az írásodból egy önző nő képe bontakozik ki.. a férfiak nagy része csábítható… bizonyára a kiszemelt is….:(

Persze tőlem azt teszel, amíg akarsz, csak másoknak ne árts

2023. szept. 7. 20:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Egyszer,persze,pont így szokott lenni..Max akkor ha rosszul sikerül.
2023. szept. 8. 14:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Abba is gondolj bele hogy ha jó vele a szex nyilván nemcsak 1x akarnád! Szeretősdi nem mindenkinek való, és szomszédod is a lebukás esélye meg nagyobb...ezt is kalkuláld be.
2023. szept. 8. 21:34
 14/19 A kérdező kommentje:
hát a gyereknek kell apa, de egy jó apa. ha szereti a családját akkor nyilván nem csalja meg...kettőn áll a vásár. lehet önző vagyok, de nyilván ha látom, hogy nem akarja meg zsákutcába futok, lesz@rom. de így hogy ott van közöttünk a kémia, így már nehéz ellenállni
2023. szept. 14. 13:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Igen, egy onzo f.sz vagy, az apuka meg egy hulye gyoker. Azt nem fogod fel, hogy a gyerekkel b.szol ki legjobban, mert viszket a pinad. Vagyis felfogod, de az sem erdekel. Az erzelmi szinted egy hulloevel egyenlo. Gondolom nem ezt a valaszt szeretted volna latni.
2023. szept. 15. 08:25
 16/19 anonim ***** válasza:
48%

“ hát a gyereknek kell apa, de egy jó apa”

Mi köze az apasági képességnek a hűtlenséghez?

“ ha szereti a családját akkor nyilván nem csalja meg”

Ez logikusan hangzik, csak nem igaz! A hűtlenség nem csak a szereteten múlik! Ennél egy pöttyet összetettebb egy ember….

Igen, nehéz ellenállni! Ezt senki nem vitatja! A szeretőség azonban igényelne egy kis intelligenciát és empátiát is… enélkül nagyon könnyen felsülsz…a kémiát hamar leváltja a fájdalom, a szomorúság és a düh… !

2023. szept. 15. 16:51
 17/19 A kérdező kommentje:
15 miért a gyerekkel baszok én ki. Egyedül az apja a hibás ha szét mennek. Ott van a lehetőség NEM megcsalni. Nem fogok pisztolyt a fejéhez fogni. Nem értem miért a 3. személy mindig a gyökér. Elsősorban az itt a férj. Második a feleség, mert valamiért idáig jutottak...és én utolsó sorban.
2023. szept. 16. 06:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Látom egyszerű lélek vagy….. menj az utadon,… aztán kiderül, hogy megérte -e….
2023. szept. 16. 08:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Tehat sajat bevallasod alapjan is egy gyokerrel akarsz szexelni, mert annyira viszket neked? Tenyleg nincs mas, akire ramaszhatnal? A vibratort pont erre talaltak ki.
2023. szept. 16. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!