Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul kéne éreznem magam?
"nem akarok tőle semmit, csak 1x egy kis intimséget és soha többet nem zaklatnám"
Ez mit takar pontosan?
Egyébként az én meglátásom megcsalás tekintetében az, hogy minden esetben két ember kell hozzá. Olyan nincs, hogy jaj de hát pisztoly nyomott a a fejemhez, hogy állítsam fel a brét. Ha valaki családos ember (férfi, nő mindegy) és nem akarja megcsalni a párját, akkor nem fogja.
Magyarul vagy elhajt vagy nem.
Szerintem meg hányingerkeltő. Gondolom utána mosolyogva köszönnél reggeletne a feleségének meg a gyerekeinek. Nyilván elsősorban a foglalt ember felelőssége a hűség, de nekem akkor is felfordul a gyomrom a fajtádtól.
Értem én, hogy fszhiányod van, de arra ott van egy rakás független férfi, ja bocs, hogy az neked túl korrekt megoldás lenne..
Keress partnert, ahol csak a férfit ismered.
Írj ;)
Normál esetben én nem csinálnék belőle lelkifurdalást, hogy a másik papíron foglalt. Nem az én dolgom, hogy az ő házasságuk milyen állapotban van és mi fér nekik bele (itt valamiért mindenki egy szuper odaadó, ártatlan, átvert feleséget képzel el, valójában simán lehet, hogy csak a gyerekek és a hitel miatt vannak együtt, és amúgy ő is kiereszti a gőzt egy szeretővel).
De mivel szomszédról van szó, mégsem lenne túl bölcs dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!