Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlhat 2 ember közt a kémia vagy szenvedély?
Figyelt kérdés
Nem rég rájöttem, hogy a férjem kettős játékot játszik. Van egy másik nő az életében, láttam őket együtt és egyértelmű volt a feszültség, ez 1 hónapja volt. Szembesítettem vele, hogy én ezt láttam és mondja meg mi van köztük. Azt mondta, hogy semmi, sosem szerelték, mert a nő nem akart a szeretője lenni (azt bevallotta, hogy ő szeretett volna vele lenni). Megmondtam neki, hogy többet nem találkozhatnak, ha velem akar maradni, de sajnos ez a munkájukból kifolyólag nem lehetséges és sajnos azt sem tudom mondani mondjon fel, mert olyan munkája van amit nagyon kevés helyen lehet végezni, legközelebb hozzánk több mint 100 km re. A költözés nem opció. Most 1 hónapig szabadságon voltunk, azt mondja, hogy semmit nem érez már a nő iránt, elmúlt a kémia részéről. Létezik ilyen? Van olyan hogy egyik percről a másikra már nem akarja őt? Tudom, hogy az egy hónap sok idő, de a férjem bevallotta, hogy féléve próbálkozott a nőnél.
A válás és az elhagyás egyenlőre nem opció, de ha tovább folytatják el fogok gondolkozni rajta.
Attól félek, hogy ha a nő csertint elhagy érte és csak azért maradt velem mert a nő azt mondta nem. De láttam, hogy ő is hogy nézett a férjemre. Ez nem egy egyoldalú dolog sajnos.
2023. szept. 2. 10:50
3/16 Noren1989 válasza:
Xdddd.
Jó sztori, de itt nincs mit melegítgetni.
2023. szept. 2. 10:54
4/16 anonim válasza:
Azt mond amit akar, vagy a békesség kedvéért amit hallani szeretnél. De hogy megnyugodj, minden házasságban van ilyen, hogy megtetszik valaki más, ilyenkor sokan elhatárolódnak, nem bonyolódnak bele, ha meg van vágy is, lezarjak minden vonalat, hogy ne legyen kisertes. Van aki meg bele megy annyira be van zsongva. Hülyeség azt várni, hogy ezért felmondjon, vagy elköltözzetek, mi van ha ott is begerjed valakire. Ez nonszensz. Szerintem minél jobban ellenkezel annál valószínűbb, hogy megteszi, csak azért is.
2023. szept. 2. 11:02
5/16 A kérdező kommentje:
Nem akarom elveszíteni. De közben eddig ilyen nevetséges beceneveket adott a nőnek amitől az osszes munkatársuk el van ájulva, hogy mennyire aranyos meg vicces. A nő egyébként tőlünk 10 évvel fiatalabb… Attól félek, hogy eddig csak nem vette észre hogy a férjem lehet hogy nem csak szexelni szeretne/ szeretett volna vele. Mit tegyek?
2023. szept. 2. 11:05
6/16 anonim válasza:
Nálam ez már az a kategória lenne,ami kemény okot ad a válásra.És itt hiába költöznétek el,hiába váltana munkahelyet,ott is megtetszene neki más.Így meg hogy minden marad a régiben,úgymond időzített bomba,főleg gáz hogy nem a ferjeden múlt eddig sem hogy nem történt semmi.Benne voltam hogy ez így van.Nálunk is ez volt,csak én elmondtam neki hogy tudom mi a helyzet,nem kérem hogy váltson munkahelyet,élje ott az életét mint egy ideje már,válni fogunk.Nálam nem opció más,aki egyszer megteszi,és el van nézve,az úgy lesz vele hogy jé van egy lábtörlőm otthon,akivel mindent megtehetek.
2023. szept. 2. 11:29
7/16 anonim válasza:
Simán, az ember - és köztük a magyar - sajna ilyen.
2023. szept. 2. 12:22
8/16 anonim válasza:
Ne haragudj,de egyáltalán nem tisztel.Ha így fellángol más iránt,legközelebb is meg fogja tenni.Benned csak egy anyát lát.
2023. szept. 2. 12:36
9/16 A kérdező kommentje:
Lehet hogy inkább a nővel kellene beszélnem. De azt sem értem miért próbálkozott nála fél évet a férjem. Szép nő, de azért nem hiszem hogy egy szex ennyi energia befektetést megér.
2023. szept. 2. 12:36
10/16 anonim válasza:
Ne alázdd meg magad,hogy a nővel beszélsz.Itt a férjed a hunyó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!