Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői viszonyban mennyire fontos az "ego", az önbecsülés?
Ugye eleve szerintem (legalábbis nőként) úgy megyünk bele egy viszonyba, hogy valamennyire félre tesszük az önbecsulesunket. Elfogadjuk, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, hogy van család, feleség, munka, sok "fontosabb" dolog, stb. De hol van a határ egy ilyen kapcsolatban? Úgy értem, oke nem keres a pasi, nincs ott mindig, de mit várhatunk el tőle?
Pl. Ha eltunik egy hónapra és eletjelet sem ad érinthet-e rosszul vagy eleve a státusz miatt elfogadtuk ezeket a dolgokat és nincs "jogunk" megsértődni.
Főként házas hazas felállásra gondolok.
"Ha eltunik egy hónapra és eletjelet sem ad érinthet-e rosszul vagy eleve a státusz miatt elfogadtuk ezeket a dolgokat és nincs "jogunk" megsértődni."
Megsértődni minek?
Akinek 1 hónapig nem jutok eszébe az nem szeretőm. Vége.
37. Marhaság! Szeretőnek nem Átlag Pistát keres egy nő, hanem olyat akitől egyből dob egy hátast. Az Átlag Pista a férje, meg általában a házas férfiak. Azok a házas férfiak akik meg eszméletlenül jól néznek ki, azoknak meg minden újján csüng egy szerető, vagy pedig ő a hős lovag, aki még egy egy másodpercre sem mer ránézni más nőre. Akkor kik maradtak? Olyanok, akik senkinek sem kellenek, még a saját feleségüknek sem. Szerinted egy nő aki szeretőt keres, annak pont ilyen szürke kis senkik kellenek?
Ne haragudj, de se közel, se távol nem ismerek olyan nőket akik nős férfiakra gerjednek. Persze mindenki hallotta már az ismerősétől, hogy annak az ismerőse pont ilyen! Aha... :)
Gondold végig ezt külön-külön a két fél oldaláról nézve.
"eleve szerintem (legalábbis nőként) úgy megyünk bele egy viszonyba, hogy valamennyire félre tesszük az önbecsulesunket. Elfogadjuk, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, hogy van család, feleség, munka, sok "fontosabb" dolog, stb. De hol van a határ egy ilyen kapcsolatban? Úgy értem, oke nem keres a pasi, nincs ott mindig, de mit várhatunk el tőle?"
házas-hazas felállás - Mondd el ezt a szeretőd szemszögéből, és gondolkozz el egy kicsit -
"eleve szerintem (legalábbis férfiként) úgy megyünk bele egy viszonyba, hogy valamennyire félre tesszük az önbecsulesunket. Elfogadjuk, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, hogy van család, férj, munka, sok "fontosabb" dolog, stb. De hol van a határ egy ilyen kapcsolatban? Úgy értem, oke nem keres a nő, nincs ott mindig, de mit várhatunk el tőle?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!