Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretői viszonyban mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői viszonyban mennyire fontos az "ego", az önbecsülés?

Figyelt kérdés

Ugye eleve szerintem (legalábbis nőként) úgy megyünk bele egy viszonyba, hogy valamennyire félre tesszük az önbecsulesunket. Elfogadjuk, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, hogy van család, feleség, munka, sok "fontosabb" dolog, stb. De hol van a határ egy ilyen kapcsolatban? Úgy értem, oke nem keres a pasi, nincs ott mindig, de mit várhatunk el tőle?

Pl. Ha eltunik egy hónapra és eletjelet sem ad érinthet-e rosszul vagy eleve a státusz miatt elfogadtuk ezeket a dolgokat és nincs "jogunk" megsértődni.

Főként házas hazas felállásra gondolok.

2023. szept. 1. 08:11
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
41%
Ha lopkodsz egy boltban, ahol a biztonsago or mindig kacsint rad, akkor szerintes van okod besertodni, amikor zarva van a bolt es nem akarja neked kinyitni, pedig neked most kene a virsli?
2023. szept. 1. 08:14
 2/43 anonim ***** válasza:
65%

Én voltam szerető egy ideig.

Nekem is volt párom, neki is. Ha már szeretői viszony, szerintem ez a legszerencsésebb felállás. Két ember nagyjából ugyanabban az élethelyzetben meghoz egy döntést. Kicsit sem éreztem sértve az önbevsülésemet.

Hozzáteszem úgy nem is lennék szerető, hogy én egyedülálló vagyok. Szeretőnek pedig pláne nem választanék olyat aki egyedülálló.

33/N

2023. szept. 1. 08:17
 3/43 anonim ***** válasza:
100%
Az önbecsülés minden élethelyzetben fontos. Azt fogod látni, hogy mindig próbálják mások átlépni a határaid, de nem szabad hagyni, te húzd meg mindig mi fér bele és mi nem. Azért ha valaki eltűnik egy hónapra azon látszik hogy semennyire nem számítasz neki.
2023. szept. 1. 08:28
 4/43 anonim ***** válasza:
90%

Szeretői viszonyban a másik csak pótlék akit néha elovesz az ember a fiókbol meg visszatesz.

De kb az se számitana ha felfordulna.

2023. szept. 1. 08:53
 5/43 anonim ***** válasza:
71%
Ha szeretői viszonyról beszélünk, akkor az önbecsülést el lehet felejteni. Ugyanis pont azt veszted el ebben a helyzetben. Mert nem társa és egyenrangú partnere vagy másiknak, hanem konkrétan egy bűnös élvezete, amit titkolni kell. Szóval elvárni semmit sem várhatsz el tőle. Illetve el kell fogadnod, hogy akkor keres mikor igénye és ideje van rád.
2023. szept. 1. 08:56
 6/43 anonim ***** válasza:
91%

Szeretői viszonyban is zavaró, hogy a másik sem független. Eleinte ezen nem gondolkozunk, de előbb vagy utóbb az egyik fél már többet szeretne, és itt kezdődnek a bajok.

N

2023. szept. 1. 09:01
 7/43 anonim ***** válasza:
81%
Vannak olyan szeretők akik napi szinten beszélnek egymással, nehogy elhidd már, hogy el kell tűrnöd mindent, hogy majd elővesz, amikor kedve tartja, meg bármit megengedhet magának, mert olyan a státuszod. Nem egy nagy frászt. Habar szerintem is eleve hiba belemenni egy ilyen kapcsolatba.
2023. szept. 1. 09:28
 8/43 anonim ***** válasza:
66%
Miért tennéd félre az önbecsülésedet? Miért kéne bármit elfogadnod, ami neked nem megfelelő, nem esik jól, nem tetszik?
2023. szept. 1. 09:56
 9/43 anonim ***** válasza:
58%
Mi napi szinten kommunikálunk pl.
2023. szept. 1. 10:03
 10/43 A kérdező kommentje:
9es nálunk is igy volt az elején, hívott többször egy nap.. Aztán csökkent hetente, aztán meg vissza sem hívott. Már régen le kellett volna zárjam.
2023. szept. 1. 10:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!