Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet bocsátani egy megcsalást?
30. Az ilyen " szakértőket" =sarlatánokat , aki jót akar magának, messzire el kell kerülni. Sose adnék olyan szavára aki bármilyen módon mentegetni próbál egy hazug csaló árulót, aki lerombolta a bizalmat, ami egy kapcsolatban alapvető dolognak kell lennie és arra utalgat, hogy érdemes egy ilyen megaláztatást elnézni, és folytatni egy ilyen gerinc nélküli egyénnel a kapcsolatot.
Persze akik szintén csalfa emberek, azok nyilván próbálják magukat és a hasonszőrű társaikat mentegetni, magyarázni a bizonyítványt, meg hárítani a felelősséget, de egy épeszű ember az ilyeneken átlát, és ha még önbecsülése is van, úgy kirúgja a megcsaló partnert, hogy a lába sem éri a földet.
Egyetlen egy olyan megcsalásos történetről nem tudok se baráti, se ismerősi, se rokoni körből (pedig sajnos rengeteg van), ahol a) együtt maradtak volna a felek vagy b) együtt maradtak és ennek ellenére is jól funkcionált a kapcsolat.
A többség azonnal szakított, aki úgy döntött ad még egy esélyt, azok pedig folyton bizalmatlanok voltak (teljesen érthető módon), ment a "te meg megcsaltál" vádaskodás vitáknál, állandó fesztó, gyanúsítgatás. Egyáltalán nem gondolnám, hogy az az egészséges, hogy ha azt javasoljuk a megcsalt feleknek, hogy nyugodtan maradjanak csak benne egy szar kapcsolatban, ahol nulla tisztelet és szeretet van! Az ugyanis, aki megcsalja aljas módon a párját az se nem szereti, se nem tiszteli, márpedig ezek nélkül nincs egészséges kapcsolat.
Soha nem bocsátanék meg, ha megtudnám h félrelépett a férjem és tudom h ő sem nekem. Vagyunk annyira érett, értelmes felnőtt emberek, hogyha gond van a házasságunkban, akkor azt első körben megbeszéljük és próbáljuk együtt megoldani, nem pedig megyünk undorító módon félrekufircolni a másik háta mögött. Nem a félrebszás után kell fogni a fejeket, hogy jaj menjünk párterápiára, oldjuk meg... lószart, ez azelőtt kellett volna eszedbe jusson, mielőtt más ágyában hemperegtél, ennyi.
Abban mi a véglet, hogy nem maradok egy gerinctelen emberrel kapcsolatban aki nem szeret, nem tisztel, képmutató, hazug stb. Mi értelme lenne ?
Számomra az ilyennel nincs értelme a további kapcsolatot erőltetni. Minek? Az ilyen emberek személyisége, jelleme, mindennel szembe megy ami számomra egy őszinte párkapcsolat alapjait képezi.
A hányinger kapna el, ha csak ránézek.🤮
50x leírtam már , a problémákat vagy meg kell próbálni megbeszélni, megoldani, ha nem megy, őszintén, ezt is megbeszélni a másikkal és LEZÁRNI a kapcsolatot. Utána azzal mehet dugni akivel akar.
A megcsalás nem megoldás, az csak szimpla aljasság, és gyávaság, + menekülés a problémák elől, erre nincs mentség, nincs ok, nincs magyarázat( csak szar kifogás), már ha valóban vannak problémák, és nem csak szimplán a nemiszerve utàn megy az ember mert vonzónak találja xy-t , mert új, és elkapja egy körre mert olyan kedve van.
Ha én nem vagyok elég, hogy ne akarjon mást a párom, akkor oké, de megmutatom merre van az ajtó, és mehet dugni mással, vissza se jöjjön, mert nekem nem kell..
Nekem egyszerűen emberileg többre van igényem egy hazug csalónál aki átver. Ez van. Egy olyan társra, aki engem szeret, tisztel, megbecsül. Egy megcsalónál egyik dolog sem stimmel ezek közül. Ez teljesen nyilvánvaló. Ennyi. És aki nem így gondolja, az is oké, de azzal én nem szeretnék párkapcsolatban élni. Végülis mindenkinek joga van igényesnek lenni, és ehhez mérten választani, nem megtűrni azt aki nem 100%-ig van ott a kapcsolatban.
Nem gondolom, hogy az az ember a hibás, aki ilyen alapvető dolgokat igényel egy párkapcsolatban, amiben 2 ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!