Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meglehet bocsátani egy megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglehet bocsátani egy megcsalást?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés nem történt megcsalás nincs párom.

2023. aug. 30. 16:29
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
85%
Megneznem, hogy 10-bol hany szakerto javasolja a megcsalas kiderulese utan a kapcsolat folytatasat. Nem feltetlenul neveznem onnantol szakertonek, amikor egy ilyen jelentos egesz eletre kihato trauma utana azt javasolna, hogy folytasd csak tovabb azzal, aki ezt tette veled, hatha jo lesz.
2023. szept. 1. 18:39
 32/42 anonim ***** válasza:
28%
Nyilvan szituációfüggő. Arra akartam kilyukadni, hogy az egyszeri megcsalasok, foleg, ha egy valsagos helyzetben történt, az nem azt jelenti, hogy a masik egy velejeig rossz ember es mindenaron mindnent gondolkodas nelkul el kell dobni.
2023. szept. 1. 19:00
 33/42 anonim ***** válasza:
65%

30. Az ilyen " szakértőket" =sarlatánokat , aki jót akar magának, messzire el kell kerülni. Sose adnék olyan szavára aki bármilyen módon mentegetni próbál egy hazug csaló árulót, aki lerombolta a bizalmat, ami egy kapcsolatban alapvető dolognak kell lennie és arra utalgat, hogy érdemes egy ilyen megaláztatást elnézni, és folytatni egy ilyen gerinc nélküli egyénnel a kapcsolatot.

Persze akik szintén csalfa emberek, azok nyilván próbálják magukat és a hasonszőrű társaikat mentegetni, magyarázni a bizonyítványt, meg hárítani a felelősséget, de egy épeszű ember az ilyeneken átlát, és ha még önbecsülése is van, úgy kirúgja a megcsaló partnert, hogy a lába sem éri a földet.

2023. szept. 1. 20:51
 34/42 anonim ***** válasza:
15%
Pont ezt irom, hogy ez nem ilyen egyszeru, es szo sincs utalgatasrol. Ugyanabban a vegletben letezel, mint a magukat mentegeto csalok, csak a skala masik vegen. A megcsalas egy tünet, egy okozat. Ilyenkor, ha mindket fel folytatni akarja a kapcsolatot, akkor terápia keretein belul feltarjak az okokat, hogy mi vezetett idaig. Sokszor kibuknak ilyenkor olyan problemak, amikre pl a megcsalt fel meg csak nem is gondolt, hogy a bizalomvesztest akar o kezdte evekkel ezelott ilyen-olyan modon. Ha sikerul megoldast talalni midnket fel problemajara, siman tud egészséges keretek kozott folytatódni a kapcsolat. De ehhez kell egy szintu erzelmi intelligencia, hogy ne tegyunk ugyanarra a lapra egy olyan embert, aki evek ota szervezetten heti szinten krvazik, es egy olyat aki egyszer lesmarolta a kolleganojet egy csapatepiton reszegen, miutan az asszonytol 4 eve egy elismero szot sem kapott, es ezt is sirva vallja be neki 3 het álmatlan forgolodas utan.
2023. szept. 1. 22:42
 35/42 anonim ***** válasza:
86%

Egyetlen egy olyan megcsalásos történetről nem tudok se baráti, se ismerősi, se rokoni körből (pedig sajnos rengeteg van), ahol a) együtt maradtak volna a felek vagy b) együtt maradtak és ennek ellenére is jól funkcionált a kapcsolat.

A többség azonnal szakított, aki úgy döntött ad még egy esélyt, azok pedig folyton bizalmatlanok voltak (teljesen érthető módon), ment a "te meg megcsaltál" vádaskodás vitáknál, állandó fesztó, gyanúsítgatás. Egyáltalán nem gondolnám, hogy az az egészséges, hogy ha azt javasoljuk a megcsalt feleknek, hogy nyugodtan maradjanak csak benne egy szar kapcsolatban, ahol nulla tisztelet és szeretet van! Az ugyanis, aki megcsalja aljas módon a párját az se nem szereti, se nem tiszteli, márpedig ezek nélkül nincs egészséges kapcsolat.

Soha nem bocsátanék meg, ha megtudnám h félrelépett a férjem és tudom h ő sem nekem. Vagyunk annyira érett, értelmes felnőtt emberek, hogyha gond van a házasságunkban, akkor azt első körben megbeszéljük és próbáljuk együtt megoldani, nem pedig megyünk undorító módon félrekufircolni a másik háta mögött. Nem a félrebszás után kell fogni a fejeket, hogy jaj menjünk párterápiára, oldjuk meg... lószart, ez azelőtt kellett volna eszedbe jusson, mielőtt más ágyában hemperegtél, ennyi.

2023. szept. 1. 23:57
 36/42 anonim ***** válasza:
0%
Még mindig az egyik vegletben gondolkodsz.
2023. szept. 2. 00:01
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolkodok semmilyen végletben. Bármilyen probléma legyen egy kapcsolatban vagy házasságban arra SOHA nem megoldás a megcsalás. Magyarázd már el akkor kérlek miért logikus félredugni, ahelyett h a pároddal próbálnád megoldani a gondjaidat? Elhiszem, hogy könnyebb és kényelmesebb megoldás, de a lehető leggerinctelenebb. A fennáll problémákat nyugodtan lehet kezelni, orvosolni megcsalás nélkül is, hihetetlen ugye?
2023. szept. 2. 00:15
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Abban mi a véglet, hogy nem maradok egy gerinctelen emberrel kapcsolatban aki nem szeret, nem tisztel, képmutató, hazug stb. Mi értelme lenne ?

Számomra az ilyennel nincs értelme a további kapcsolatot erőltetni. Minek? Az ilyen emberek személyisége, jelleme, mindennel szembe megy ami számomra egy őszinte párkapcsolat alapjait képezi.

A hányinger kapna el, ha csak ránézek.🤮

50x leírtam már , a problémákat vagy meg kell próbálni megbeszélni, megoldani, ha nem megy, őszintén, ezt is megbeszélni a másikkal és LEZÁRNI a kapcsolatot. Utána azzal mehet dugni akivel akar.

A megcsalás nem megoldás, az csak szimpla aljasság, és gyávaság, + menekülés a problémák elől, erre nincs mentség, nincs ok, nincs magyarázat( csak szar kifogás), már ha valóban vannak problémák, és nem csak szimplán a nemiszerve utàn megy az ember mert vonzónak találja xy-t , mert új, és elkapja egy körre mert olyan kedve van.

Ha én nem vagyok elég, hogy ne akarjon mást a párom, akkor oké, de megmutatom merre van az ajtó, és mehet dugni mással, vissza se jöjjön, mert nekem nem kell..

Nekem egyszerűen emberileg többre van igényem egy hazug csalónál aki átver. Ez van. Egy olyan társra, aki engem szeret, tisztel, megbecsül. Egy megcsalónál egyik dolog sem stimmel ezek közül. Ez teljesen nyilvánvaló. Ennyi. És aki nem így gondolja, az is oké, de azzal én nem szeretnék párkapcsolatban élni. Végülis mindenkinek joga van igényesnek lenni, és ehhez mérten választani, nem megtűrni azt aki nem 100%-ig van ott a kapcsolatban.

Nem gondolom, hogy az az ember a hibás, aki ilyen alapvető dolgokat igényel egy párkapcsolatban, amiben 2 ember van.

2023. szept. 2. 01:07
 39/42 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy megoldás. Rossz döntés egy rossz helyzetben, sokadik sikertelen megbeszeles, probalkozas, sok evek alatt felhalmozodott serelem es tuske utan amit nem vagy csak reszben sikerult feldolgozni. Nem csak a "rossz" emberek lepnek felre, nem ilyen egyszerű az elet. Nekem fura egy lapra tenni a random smarolo apukat a krvapecerrel. :D Azert vannak arnyalatai a dolognak, es szerintem nagyon gőgös es szemellenzos dolog ilyen eseben tisztara mosott kezekkel a masik embert telejsen ledegradalni. Joga van mindenkinek ugy elnie ahogy szeretne, de nagyon-nagyon karos, hogy ilyenkor a hozzatok hasonlo tipusu enberek miatt elvaras a szakitas, valas. Mert ha nem, akkor labtorlo vagy, önbizalomhianyos, nyomi, kapcsolatfüggő, anyagias, igenytelen stbstb. Olyan nincs, hogy valaki felulvizsgalja onmagat is, belatja a sajat szerepet es tobabblepnek. Pedig van. De mindenesetre erdekes, hogy a valaszok alapjan nagyon kevesen tudnak objektiven a temahoz allni.
2023. szept. 2. 05:53
 40/42 Annie24 ***** válasza:
0%
Nekem megbocsájtották de a kapcsolat nem ugyanolyan azóta
2023. szept. 2. 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!