Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meglehet bocsátani egy megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglehet bocsátani egy megcsalást?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés nem történt megcsalás nincs párom.

2023. aug. 30. 16:29
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerintem nem lehet megbocsátani azt, hogy a másik háta mögött sunnyogsz és aljas, gerinctelen módon félredugsz, ahelyett h együtt megpróbálnátok megoldani vagy szakítanál és UTÁNA keresnél kefélsz, akivel csak akarsz. Megcsalásra nincs semmilyen mentség! Nem, az nem mentség, hogy problémák vannak a kapcsolatba, az csak egy szánalmas kapálózás. Pont azért van szánk, hogy ezt jelezzük és megoldjuk, ha pedig végképp nem megy, akkor lezárjuk a kapcsolatot, még mielőtt más ágyába hempergőzünk. Ez lenne a minimum....
2023. aug. 31. 16:41
 22/42 anonim ***** válasza:
18%
Szituációfüggő. Emberek vagyunk, hibázhatunk, legtobbszor pedig mindkét fel hibas ebben. Kello onkritikaval es onismerettel, akarattal fel lehet dolgozni es uj szintre lehet emelni a kapcsolatot.
2023. szept. 1. 10:01
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

A megcsalás nem egy hiba. Nem a másik névnapját felejtette el az ember, vagy hogy elfelejtett paradicsomot hozni a bevásárlásból.

A megcsalás A kapcsolat és a másik fél tudatos elárulása, megalázasa, az egy döntés.

2023. szept. 1. 14:23
 24/42 anonim ***** válasza:
22%
Ennel sokkal árnyaltabb ennek a dolognak a pszichológiaja es az ember sem ilyen fekete-feheren működik, hogy csak jo dontesek sorozatat hozza meg. Bizony vannak olyan esetek, ahol a megcsalashoz vezeto uton a megcsalt fel a nagyobb hibas, az en szuleimnel is ez tortent.
2023. szept. 1. 15:57
 25/42 anonim ***** válasza:
86%

De NINCS olyan, hogy a megcsalt fél a hibás! Ki dugott félre? TE, akkor miről beszélünk? Te döntöttél úgy, hogy a másik háta mögött mással is lefekszel, legalább vállald a tetteid következményét. Eleve a megcsalásnál szerintem kevesebb undorítóbb dolog van, de az tényleg a legalja, amikor megy a hárítás ezerrel és a megcsalt félre mutogat az ember, hogy "de hát az ő hibája"..

Ha gond van a kapcsolatban a megoldás még mindig az, hogy 1) megpróbáljátok közösen megoldani vagy 2) ha ez nem megy, akkor szakítás/válás, de semmi esetre sem az, hogy megyek félredugni. Ilyet egy gerinctelen féreg ember csinál maximum.

2023. szept. 1. 16:05
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
25. Ennyi.
2023. szept. 1. 16:25
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

24. Kifogásokat mindig lehet találni, okot nem. És a másikat sem lehet a saját döntéseinkért hibáztatni.

Tudod, én a legszarabb időszakban sem csaltam meg anno a már ex párom, amikor már abszolut elegem volt, és úgy érzem belefáradtam, hogy csak én próbálom menteni, inkább szakítottam vele ahelyett, hogy félrekefélek.

Mert hiába rossz, hiába problémás egy kapcsolat, akkor sem vagyok gerinctelen. Arra nincs mentség. Aki pedig az, az ne hárítsa a párjára a felelősséget.

2023. szept. 1. 16:33
 28/42 anonim ***** válasza:
24%
Nem a megcsalasban, abban egyedul a megcsalo a hibas. Az oda vezeto ut mar mas kerdes, ott sima lehet a megcsalt fel nagyobb ludas. Az emberi psziche meg nem ilyen fekete-feher, tok erdekes pszichologiai szempotnbol az egesz.
2023. szept. 1. 16:38
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem mondta, hogy a kapcsolat megromlásáért adott esetben nem lehet hibás mindkét fél. Szimplán azt, hogy a megcsalás erre nem megoldás, és ez a tett kizárólag a megcsaló fél hibája, őt minősíti, és az ő gerinctelen jelleme, gyáva döntése. Ennél nem több.

És az ilyen emberrel jobb nem erőltetni a további látszatkapcsolatot. Ha csak nem akarja a másik fél, hogy újra és újra meg legyen csalva. Mert aki egyszer úgy dönt, hogy ezt megteszi, az máskor is meg fogja. Az se kell hozzá, hogy rossz legyen a kapcsolat. Szimplán megy a nemi szerve után, ha arról van szó.

2023. szept. 1. 16:50
 30/42 anonim ***** válasza:
18%
29, ez nem igaz, az egyszeri megcsalas eleg gyakori a szakertok szerint. Es a legtobb ilyen esetben erdemes is folytatni a kapcsolatot, ha midnketten kello önkritikaval rendelkeznek.
2023. szept. 1. 17:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!