Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet bocsátani egy megcsalást?
Szerintem a megcsalás egy lecke.
Nem történik véletlenül és (kövezzetek meg) mindkét fél felelős érte.
Az is aki csal, az is akit megcsalnak.
Valami nem működött, ami elvezetett a megcsalásig.
Hosszan lehetne erről írni, de ettől mindenkit megkímélnék.
Nem megbocsátásnak nevezném azt, ha egy pár együtt marad a történtek után, hanem megértésnek.
Mi és miért történt, illetve mit tudunk egyén szinten tenni azért, hogy ez ne ismétlődjön meg….stb.
Lehet hogy én elek külön bolygón de úgy beszéltek a megcsalasrol mintha alig történne ilyen
Hát én szinte semmi mást nem láttam magam körül, csak azt.
Megszámlálhatatlan alkalommal akarták velem is megcsalni a barátnőjüket, feleségüket a férfiak….
És most ez nem flexelés
Sőt egyszer kivételesen bele is mentem egy megcsalasba, a férfi Szemrebbenés nélkül kezdeményezett, több éves kapcsolatban volt……
Ez nem megbocsájtás kérdése. Kinek? Mit? A megcsalás olyan, mint a tumornál a halál beállta. Előtte van az összes lépés, kezdve aroszs gondolkodással, táplálkozással, stb, majd a tumor növekedésével, rá nem figyelésével, nem kezelésével.
Olyan, mintha egy rákos azt mondaná, megbocsájt a halálnak, közben a tumor ölte meg évek alatt, amit ő engedett magába.
Számomra nem! A megcsalásra nincsen semmilyen elfogadható indok vagy felmentő körülmény. Ha probléma van, akkor van az embernek szája, szépen le kell ülni és megbeszélni, közösen megoldani. Ha nem megy lehet, akkor még mindig lehet szakítani vagy válni, de a megcsalás az egyik legundorítóbb, legaljasabb dolog, amit egy párkapcsolatban egyik elkövethet a másik ellen.
Az meg pluszban külön szánalmas, mikor valaki azzal a végtelenül gyenge "érvvel" próbálja mentegetni magát, hogy mutogat a másikra, hogy de hát az ő hibája is, ő is tehet róla, mert ez meg az meg amaz. Nem, ha valami nem oké, akkor mint írtam beszélni kell és próbálni megoldani, nem pedig menni és belerakni a farkad az első csajba vagy épp beülni az első fszba. Ilyet gyáva, aljas, gerinctelen ember csinál. Amúgy egyáltalán nem mindig igaz, hogy valóban hibás lenne a másik is, van aki szimplán jó dolgában megy félre, mert nem bír a pöcsével/puncijával.
12. 🤣🤣🤣
Ha valami nem működik egy kapcsolatban, vagy meg kell próbálni együtt megbeszélni és megoldani, vagy ha ez nem megy, akkor előbb lezárni a kapcsolatot, és utána!!!! azzal kefél bármelyik fél akivel akar, szabadon. Aki nem így csinálja, az egy féreg.
A megcsalásra nincs semmilyen mentség, csak szar kifogások vannak, gerinctelen és gyáva jellem. Ez ennyi.
Én amiket a környezetemben láttam, ott úgy tapasztaltam, hogy akik együtt maradtak (nem tudom megbocsájtott e az illető, vagy csak vele maradt), ott a kapcdolat volt akinek több mint tíz év alatt, de szép lassan kivérzett. Hogy ezért e, azt nem tudom, de előb-utóbb végük lett.
Én nem tudok róla hogy engem megcsaltak e, pont ezért nem is nagyon tudok mit mondani. Ha nagyon szeretem, akkor szerintem megpróbálnék ezzel együtt élni, de a tüske ott lenne, és egyszer begennyesedne...
12-es vagyok. Akit majdnem mindenki lepontozott.
Azért javaslom mindenkinek az ész használatát is az ösztön helyett.
Ha a saját hibáinkból nem tanulunk, akkor megismételjük azt.
Ezt követòen meg csodálkozunk, hogy nahát….megint megcsaltak.
Ki érti ezt?
Kellemes ösztönből cselekvést kívánok mindenkinek az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!