Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miben másabb az érzés amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben másabb az érzés amikor szereted a feleséged de a szeretődhöz is kötődsz?

Figyelt kérdés

Hogy tudnád leírni miben különbözik a kötődés a feleség és a szerető közt? Annyiban másabb hogy a feleség felé erősebb vagy a kötődés jellege is teljesen más? Theát nem a szexrészére vagyok kiváncsi hanem az érzelmi részre

Kérlek ne olyan válaszokat irjatok hogy a szereto csak sexre kell mert nem mindig ez a forgatókönyv. Van hogy a szeretőt is megkedvelik.

2023. aug. 25. 17:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
52%
Én nőként írok bocs.Nekem a férjem valóban a biztonságot jelenti, nagyon régóta ismerem 17 éve konkrétan.Nem tudnék elválni. A szerető pedig vmi újat,igaz őt 3 éve ismerem,kisebb kihagyások voltak.Mindig mosolygok jóerzéssel tölt el ha keres,ha találkozunk.Meghallgatom a problémáit,nemrég szakított,és szexuálisan új élményeket élek át vele.
2023. aug. 26. 07:15
 12/28 anonim ***** válasza:
43%

11. De jó neked! Án házas férfiként már kezdem gyűlölni a szexet, mert otthon csak sablonos, vágy nélküli, unalmas, orgazmusmentes. Úgy érzem tehetetlen vagyok benne, ugyanis csak a korlátokat kapom, és egy passzív nőt. Komolyan mondom, félnék egy szeretőtől hogy képes lennék-e akár minimálisat nyújtani neki, vagy egyáltalán amit nyújtanék az megütné-e az elégséges kategóriát? Attól is rettegnék hogy vajon szabad-e valamit csinálni, és ha igen, akkor tudnám-e? Azt meg el sem tudom képzelni hogy egy nő aktív is tud lenni, azt meg már végképp nem hogy élvezi a szexet.

Nálam a nő azt jelenti: ki kell könyörögni a havi 1 szexet ami abból áll hogy sötét szoba, kizárólag takaró alatt, egy póz, a nő mozdulatlan, semmi előjáték, semmi izgatás, semmi orál. 10 perc, ha sikerült sikerült, ha nem akkor nem, alvás. Napözben tilos incselkedni, a szexről beszélni tabu!

2023. aug. 28. 23:21
 13/28 anonim ***** válasza:
86%

12. Hogy néz ki a feleséged? Hány évesek vagytok?

Miért ilyen passzív? Mindig ilyen volt?

Nem szoktatok csókolózni, megölelni egymást?

2023. aug. 29. 20:58
 14/28 anonim ***** válasza:
74%
13. 165/54 43 éves. Nagyon csinos, jól öltözködik, ad magára, odafigyel hogy miket eszik stb. Nagyjából a dögös 40-es, a férfiak álma. Hogy miért passzív? Szerintem így született. Ő nem szereti a testi kontaktus semmilyen formáját, szóval vagy én ölelem meg, vagy soha nem lenne semmi. Teljesen jól elvan magával, a szex még beszédtéma sem lehet nála.
2023. aug. 30. 18:24
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
14es, ha ilyen volt mindig is a felrseged, igy ismerted meg... Szoval nem tudom mit varsz ettol a kapcsolattol. Beszelni mar probaltal vele?
2023. szept. 3. 23:18
 16/28 anonim ***** válasza:
66%

15. Nem is érdekel. Most már lesz*rom másoknak az elvárásait, ki mit vár el tőlem. Én kiadtam magamból mindent, bezárt a bazár. Nincs szex? Akkor nincs. Majd nem lesz munka se, nem lesz háztartás, gyereknevelés, segítség, semmi. Majd innentől én is magammal foglalkozom, mint a többi sikeres ember akit körbeugrálnak. Váljon el tőlem, sehova sem tesz. Legalább leeseik a vállamról a teher. Én életképes vagyok, ő meg szenvedjen. Amikor végigdolgozod az évet erőn felül, 5 helyen állok helyt, majd ő meg belém köt hogy nem vagyok a jelenben. Nem? Tényleg? Napi 3-4 óra alvással, napi 400-500km utazással, fő és mellékállással, házimunkákkal stb.

Soha, soha többet. Csak magamra koncentrálok, kiélem a fiatalkori álmaimat, megveszem magamnak azt amire vágytam mindig is. Nőbe, családba fektetni a világ legnagyobb butasága és csalódása!

2023. szept. 4. 07:58
 17/28 anonim ***** válasza:
89%
Ha igy gondolkozol, csak valj el TE, jobban jartok egymas nelkul. O is meg te is.
2023. szept. 4. 10:20
 18/28 anonim ***** válasza:
17. Ez nem az 1X1. Azért kössz hogy aggódsz értem, ha tehetem meghálálom.
2023. szept. 4. 11:28
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy miért passzív? Szerintem így született. Ő nem szereti a testi kontaktus semmilyen formáját"

Ezt a részt én sem értem.

Így született? Így ismerted meg, és feleségül vetted? :O Akkor most miért panaszkodsz?

Nekem is voltak - vannak időszakok az életemben mikor nem kívánom a testi kontaktust és kb. kiráz a hideg ha hozzám érne egy férfi (pl. szakítás után) de alapvetően volt szerencsém olyan férfihoz, aki kihozta belőlem a nimfomániást.

2023. szept. 4. 15:10
 20/28 anonim ***** válasza:
55%
Ugyanezt a kérdést feltennem forditva,hogy mit érez a szingli pasi amikor baratnőhoz megy haza, de előtte bennem volt a farka😄🤣
2023. szept. 4. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!