Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezek után, hogy ne érezzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után, hogy ne érezzem magam rosszul?

Figyelt kérdés

Társkeresőn megismerkedtem valakivel randizgattunk jól kijöttünk egymással és én elkezdtem iránta érezni többet.

Jó pár randi után lefeküdtem vele majd tovább találkozgattunk és hát egy pár voltunk ezt mindenki tudta.

Nekem ő volt az első megszerettem de kiderült van neki más is. A másik barátnőjét nem zavarta, hogy mellette van más is tudott a dolgokról csak én nem. Megszakítottam vele a kapcsolatot de nagyon rosszul érzem magam, hogy tudtom nélkül én voltam a szerető. Szeretem de már nem lehet köztünk semmi. Annyira rosszul èrzem magam ez miatt.

Hogyan felejtsem el? És ez a rossz érzés miért nem múlik már el?

2023. júl. 23. 10:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
7%
Érezd magadat rosszul nyugodtan, de azért nem ártana jó emberismerőnek lenned! Nem mindegy kivel fekszel le!
2023. júl. 23. 11:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Rosszul érzem magam ha tudtam volna nem teszem de minden percét szinte velem töltötte nem tudtam, hogy más is van neki.
2023. júl. 23. 15:27
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Elmúlik, nyugi, csak egy kis időre van szükséged!
2023. júl. 23. 19:42
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha ez néhány hete volt (a szakítás), akkor majd elmúlik, nyugi 😊.

Viszont ha több mint egy éve, akkor tényleg tovább kellene lépni, ez fejben dől el.

2023. júl. 23. 19:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Nyilván beleszerettél. Majd elmúlik. Kutyaharapást szőrével!
2023. júl. 23. 19:58
 6/12 A kérdező kommentje:

Múlt hónapban lett vége viszonylag friss.

Én nem keresem őt nem beszélek vele ő viszont keres és így nehezebb elfelejtenem.

2023. júl. 23. 20:20
 7/12 anonim ***** válasza:

Jogos, ha nem bízol már benne, határozottan hajtsd el, tiltsd le.

Persze ha mégis kell így... Ezt neked kell eldöntened.

2023. júl. 23. 20:26
 8/12 A kérdező kommentje:

7

Így már nem szeretnék tőle semmit én nem akarok senki sokadik nője lenni, ha ezt tudom nem jövök össze vele.

Vannak érzéseim még iránta de ezt én lezártam.

Nagyon rossz tényleg mert nem gondoltam volna róla ezt.

2023. júl. 23. 20:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Elején tisztáznotok kellett volna ki mit akar, kinek mi fér bele.
2023. júl. 23. 21:03
 10/12 A kérdező kommentje:

9

Az elején azt mondta nincs senki más rajtam kívűl és minden percét szinte velem töltötte, elmondtuk mi fér bele mi nem ő mégis átvert.

2023. júl. 23. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!