Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit megcsal a párja, az miért tiltja el tőle a gyerek(ek)et?
Mert az intelligencia hiánya megcsillan az ilyen nőkben.
Megcsalt engem a párom, mert én nem adtam meg neki azt amire szüksége volt (tisztelet a kivételnek), és cserébe akkor már a közös gyermekemet is szétcseszem érzelmileg hogy nehogy már ne én legyek a legfontosabb. Az a nő aki megcsalás és válás után a gyereken áll bosszút (mert ez leginkább a gyereket bántja nem az apát) az a legalja.
Én is elvált szülők gyereke vagyok, (persze nem tudom miért volt válás), de kifejezetten gyűlölöm amikor bármelyik szülőm a másikról egy rossz szót is szól. Pedig apámhoz nem ragaszkodom annyira, de mégis rosszul esik, hiszen félig az én részem is.
11) "Megcsalt engem a párom, mert én nem adtam meg neki azt amire szüksége volt (tisztelet a kivételnek)"
Istenem, mekkora bohóc hozzáállás ez is 🤡🤡🤡
Én nem értek veletek egyet teljesen. Elvégre ez teljesen emberi ösztönös dolog. Ha az egyik ember nem kapja meg a másiktól amire egyszerűen szüksége van, akkor teljesen normális ha máshol keresi. Persze van olyan aki inkább csak szenved. Jobb lenne ilyenkor egyből szakítani/elválni? Igen, az lenne a fer dolog. De erre egyetlen ember sem képes inkább szenved. Ez teljesen normális és mindennapos. De nem mennék bele jobban itt, mert ez a kérdés nem erre van kiélezve. De ha valaki akarja szívesen leírom a gondolatmenetemet ezzel kapcsolatban.
A lényeg a lényeg, a nő ha már a kapcsolat tönkre ment (ami mindig két emberen múlik), akkor már a gyereket is elrontja, mert nem elég intelligens ahhoz hogy megértse hogy ez a gyerek kárára megy. Ez a lényegi mondanivalója az előző kommentemnek.
"Ha az egyik ember nem kapja meg a másiktól amire egyszerűen szüksége van, akkor teljesen normális ha máshol keresi."
Ha beszéltek róla, de nem sikerül dűlőre jutni, akkor el kell válni.
Aztán ott keresi, ahol akarja.
Félreba$zni nem normális egyáltalán, mondom ezt úgy, hogy én is megtettem. Nem oldott meg semmit.
Szét is mentünk...
"Ha az egyik ember nem kapja meg a másiktól amire egyszerűen szüksége van, akkor teljesen normális ha máshol keresi."
Dehogy teljesen normális! Az a teljesen normális, hogyha gond van, akkor szépen leülnek a felek megbeszélni és megpróbálják együtt megoldani. Ha ez nem megy, akkor teljesen normális elválni vagy szakítani, DE félredugni a másik háta mögött a legkevésbé sem teljesen normális, az egy undorító, aljas, gerinctelen tett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!