Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért zavarja annyira a nőt? Apuka miért titkolja, ahelyett hogy szakítana vele?
Gyerek apja amikor 12 hetes terhes voltam (tervezett baba) lelépett egy másik nővel de a nő nem engedi hogy beszéljen velem és eljöjjön a a bábavl kapcsolatos vizsgálatokra pl.:ultrahang de apuka még is eljön úgy hogy a nő nem tud róla és kummunikál is velem sőt minden egyes alkalommal az a téma hogy mi újra együtt leszünk stb.
Ezeket meg tudta a nő és ultimátumott adott az apukának vagy a gyerek vagy ő.
És inkább van vele mint hogy nálunk rendbe hozta volna a dolgokat.
Hát akk bacca meg.
Fizesse. Te is legyél paraszt.
#3 ugye?
Számomra a fenti putris felfogás, nem tudnék nektek olyan élethelyzetet mondani , hogy elhagyjam a terhes feleségem a saját gyerekemmel - de lehet én vagyok a konzervatív hülye f@sz
Én nem hoznek vele rendbe semmit, mert nyugodtan lelépett más nővel.
Most szinte biztos menekül tőle is, DE ne hidd, hogy össze jön veled, mert képtelen leragadni egy kapcsolatban.
A gyerek miatt kutya kötelessége lesz veled kommunikálni és gyerektartast fizetni, de hidd el, hogy ha visszafogadnád ismét lepattintana.
Kell az neked, hogy kétszer hülyére vesz?
"Kell az neked, hogy kétszer hülyére vesz?"
Igen, pontosan ez kell a kérdezőnek. Elsőre nem volt elég világos neki a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!