Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezd el valaki facebookon mutatványozni a családdal egy kiderült megcsalás után?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy mindenhova közös képek kerülnek ki, mintha mi sem történt volna.2023. aug. 20. 23:06
11/12 anonim válasza:
10-es!
Én tudom hogy nem változik, oké.
De a másik sem különb.
Amikor egy tanár meséli hogy nézegeti a r.lányokat……
Ugyan! Az egyik férj nézegeti és meg is látogatja őket, a másik férj meg csak nézegeti és meséli hogy el is lehet menni hozzájuk , ha valakinek van pénze.
Bármilyen férfitársaságba kerülsz, azt hallod hogy a rossz csajokat elemezgetik hogy melyik milyen.
Sok féle embert, ferfit ismerek, csak hűségeset nem láttam még.
Én nem váltam el, de azt is tudom hogy ha megtenném, egy másik férfi ugyanúgy megcsal, de az is elég ha csak hacacárézik, hagyja hogy flörtöljenek vele….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!