Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egyes nők miért szeretik el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők miért szeretik el más nők barátját vagy férjét, vagy miért kezdenek velük?

Figyelt kérdés

Nem általánosítás akar lenni, nem az összes nő csinálja.

És nem is arról van szó, hogy valaki úgy dönt, kilép egy rossz házasságból, mert talált egy megértőbb társat.

Egyszer megtörténik, még belefér.

De miért van az, hogy egyes nők szándékosan, direkt olyan pasira szállnak rá, aki komoly kapcsolatban él vagy házas?

Mondjuk a kapcsolat szét rombolásához két ember kell, nem minden pasi lép ki egy harmadik miatt.

De ezek a nők akikről beszéltem, valahogy megérzik, hol lazultak el annyira szálak hogy a pasi biztos vele lépjen le.

És egyes foglalt pasikat se kell félteni, akik a társuk háta mögött csajoznak.

Az Ariana Grande énekesnő kapcsán jött elő, most is házas, családos emberrel kezdett, aki ott hagyott mindent érte.

Végig tekintve az életét, állítólag nem ez az első eset, hogy más pasiját ráveszi dobja a csaját miatta, rendszeresen foglalt pasikkal kezdett.

Vagy példaként mondhatnám Gregor Bernadettet, egy-két kivételtől eltekintve házas pasiknál érte el, hagyjanak hátra feleséget, gyereket miatta.

Vagy Angelina Jolie, Brad Pitt előtt is mások pasijait nyúlta le.

Mi a jó ezeknek a nőknek ebben? (Nemcsak nekik, hanem mindnek aki ezt csinálja).

Egyedülálló pasi miért nem jó?

Miért jó ez?

Ettől lesz önbizalmuk mert őket választja valaki egy másik nő helyett?

Nem szép dolog, fájdalmat okoz másiknak, gyerekeknek főleg (ha vannak).

Lett volna nekem is lehetőségem foglalt vagy házas pasival kezdeni, nem tettem. Főleg ha a másik csajt is ismertem, de amúgy sem.

Kezdeni se tisztességes így valakivel, az pláne nem nyomást gyakorolni rájuk hagyjanak ott mindent.

Szóval miért?

2023. aug. 20. 17:34
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
31%
Egó. Plusz, a nőknek eleve vonzóbb az, akinek van párja. Alkalmasabbnak látják kapcsolatra.
2023. aug. 20. 17:35
 2/34 anonim ***** válasza:
67%

Mert az olyan emberek nincs gerincuk, se szívük, lelkük.

Ennyi.

Viszket a nemiszerv,vagy csak azért, hogy ők jobbak mint a párjuk rámásznak foglalt emberekre nemtől függetlenül.

2023. aug. 20. 17:36
 3/34 A kérdező kommentje:

És az előbb felsoroltak nagyrészt olyat találnak, aki ott is hagyja értük társát.

Nem minden pasi lép ki egy harmadik miatt, beéri pár alkalommal majd dobja szeretőt ha az nagyon hisztizni kezd, ha meg fenyegetőzik akkor inkább ő vall otthon asszonynak, minthogy szeretőtől tudja meg.

(Ezért írtam, megérzik kire érdemes rászállni).

Abba nem gondolnak bele, ha ezek a f*szik ezt megteszik a barátnőjükkel/feleségükkel, gyerekeikkel, akkor lehet velük is megteszi egy nap.

Mondom, nekem is lett volna lehetőségem foglalt pasival kezdeni, munkahelyről és netről is.

De olyan pasi nem kell, aki a társa háta mögött más csajokkal kezd, valszeg se hozzám se más nőkhöz nem lenne hűséges, a meséik pedig végképp nem érdekelnek.

Mondjuk azt is hallottam, az ilyen nők hamar ráunnak az illető pasira aki mindent dobott értük, és utána ők dobják pasit.

2023. aug. 20. 17:46
 4/34 Senior Séf ***** válasza:
81%
A kisebbségi érzésüket kezelik ekképpen. Bizonyítják maguknak,hogy mennyivel különbek XY-nál, akitől még a férjüket is el tudták venni.
2023. aug. 20. 18:11
 5/34 anonim ***** válasza:
82%
Kisebbségi érzés, egó, stb. Jobban izgatja őket a másik nő, akivel versengeni lehet, mint maga a pasi. Meg egyéb gond is lehet a fejükben. Ennek a típusnak állandóan kell a dráma. Egy hétköznapi párkapcsolatban nem kapnak elég ingert.
2023. aug. 20. 18:18
 6/34 anonim ***** válasza:
27%

"Egyedülálló pasi miért nem jó?

Miért jó ez?"

Nekem ugyan sosem célom, hogy el is szakítsam a férfit a párjától/családjától, de erre válaszolnék.

Szokás mondani, és így is van, az élethez szerencse kell. Nekem és még néhányunknak nem feltétlenül van olyan szerencsénk, hogy egyedülálló is legyen az, aki bejön.

Azért nem jó az egyedülálló pasi, mert vagy nem tetszik a külseje, vagy nem szimpatikus a személyisége, vagy nincs köztünk kémia. Úgy meg igazi kínlódás együtt lenni valakivel, hiába "szabad". Nyilván az sem ideális, hogy aki minden szempontból megfelel, az foglalt. De még mindig inkább ez, mint a kínlódás a nem megfelelő egyedülállóval vagy a hosszú évekre, akár évtizedekre elnyúló teljes egyedüllét. Nem jöhetnek össze mindenkinek a dolgai, nem járhat mindenki jól...

2023. aug. 20. 18:20
 7/34 A kérdező kommentje:

6#, igen, de ha be is jön a pasi külsőre és belsőre, de foglalt, se garantált téged választ, főleg ha nem gyenge hanem erősebb jellem, mondhatja azt bocsi de ő marad családjával.

És nem lehet túl jó szeretőnek lenni, otthon ülni míg pasi jeles eseményeket otthon családjával/barátnőjével tölti, néha rád szán egy-két órát.

De ha el is hagyja társát érted, nem tudhatod, lehet téged is megcsal és elhagy egy nap.

2023. aug. 20. 18:27
 8/34 anonim ***** válasza:
75%
Én mikor megismerkedtem a párommal azt mondta már nincsenek is együtt, csak együtt laknak. Először csak lazára akart, de én nemet mondtam neki és azt mondtam , hogy én komolyat akarok különben nem lesz köztünk semmi sem.Így kitette az akkori párját. Nem csalta meg velem. Nem volt bennem rosszindulat, csak nem akaram , hogy átverjenek.
2023. aug. 20. 18:44
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha abból indulok ki, hogy engem próbálhatna csábítgatni akárki, max. kinevetném, akkor nem tudom ezeket a nőket hibáztatni.

Ez olyan, mintha azt mondanám, azért vagyok dagadt, mert jókat főzöl, nem azért, mert zabálok, mint egy disznó.

2023. aug. 20. 18:56
 10/34 anonim ***** válasza:
62%
Kettőn áll a vásár nem feltétlenül mert nős házas, hanem mert megvan a kémia.Mert jól érzik magukat együtt és ha tudják hol a határ akkor nem szakítja el a családtól..ha van eszük egyiknek eszébe jut a nyitott házasság is, ha megbeszélik és be is tartjak a szabályokat!
2023. aug. 20. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!