Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők miért szeretik el más nők barátját vagy férjét, vagy miért kezdenek velük?
Nem általánosítás akar lenni, nem az összes nő csinálja.
És nem is arról van szó, hogy valaki úgy dönt, kilép egy rossz házasságból, mert talált egy megértőbb társat.
Egyszer megtörténik, még belefér.
De miért van az, hogy egyes nők szándékosan, direkt olyan pasira szállnak rá, aki komoly kapcsolatban él vagy házas?
Mondjuk a kapcsolat szét rombolásához két ember kell, nem minden pasi lép ki egy harmadik miatt.
De ezek a nők akikről beszéltem, valahogy megérzik, hol lazultak el annyira szálak hogy a pasi biztos vele lépjen le.
És egyes foglalt pasikat se kell félteni, akik a társuk háta mögött csajoznak.
Az Ariana Grande énekesnő kapcsán jött elő, most is házas, családos emberrel kezdett, aki ott hagyott mindent érte.
Végig tekintve az életét, állítólag nem ez az első eset, hogy más pasiját ráveszi dobja a csaját miatta, rendszeresen foglalt pasikkal kezdett.
Vagy példaként mondhatnám Gregor Bernadettet, egy-két kivételtől eltekintve házas pasiknál érte el, hagyjanak hátra feleséget, gyereket miatta.
Vagy Angelina Jolie, Brad Pitt előtt is mások pasijait nyúlta le.
Mi a jó ezeknek a nőknek ebben? (Nemcsak nekik, hanem mindnek aki ezt csinálja).
Egyedülálló pasi miért nem jó?
Miért jó ez?
Ettől lesz önbizalmuk mert őket választja valaki egy másik nő helyett?
Nem szép dolog, fájdalmat okoz másiknak, gyerekeknek főleg (ha vannak).
Lett volna nekem is lehetőségem foglalt vagy házas pasival kezdeni, nem tettem. Főleg ha a másik csajt is ismertem, de amúgy sem.
Kezdeni se tisztességes így valakivel, az pláne nem nyomást gyakorolni rájuk hagyjanak ott mindent.
Szóval miért?
Rgyes nők miért nem tesznek valamit a kapcsolatukért és hagyják olyan szintre süllyedni, hogy a pasi inkább lelép másik nővel?
Nem a szerető a hibás, hanem a félredugó fél.
ezeket a kérdéseket sose fogom tudni megérteni😂😂
1, vannak negatív (CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG NEGATÍV) dolgok amik megesnek mindkét nemnél, de ráhúzzátok őket csak a nőkre
2, magára a dologra nincs is különösebb magyarázat, max annyi, hogy "mert gyenge a jelleme, van ilyen, megesik, mit tudom én" szóval alapból lehetetlen érdemi választ adni rá
Az emberek néha tesznek rossz dolgokat, ez a magyarázat.
Azon pedig próbálj meg magadba egy kicsit dolgozni, hogy a férfiak rossz tulajdonságai is feltűnjenek. Ez a házi feladat...
Én nem gondolnám, hogy vannak nők akik direkt erre utaznak, hogy valakit elvegyen a párjától, egyszerűen csak így alakul.
Nagy általánosságban a normális és valahogy kinéző pasik foglaltak.
Pl én ha megismerkedek valakivel így 30 felett, és megtudom róla, hogy egyedülálló és pl évek óta nincs senkije az rögtön megkongatja a vészharangot bennem.
Ellenben ha valakivel megismerkedek aki pl évek óta kapcsolatban van arról nyilván azt gondolom, rendben ő alkalmas egy kapcsolatra és nem lesznek rögtön ilyen gondolataim, hogy mi lehet vele a gond?!
Persze ez csak általánosítás, de nagyrészt igaz.
Én nem utazom a kapcsolatban élőkre, de ha megvan valakivel a kölcsönös vonzalom akkor egy barátnő/feleség nem fog visszatartani. A gyerek más téma.
Szerintem nem minden esetben ''csak így alakul''.
Rengeteg eset van, mind más, vannak hasonlóak.
Van akiknél tényleg így alakul.
De vannak esetek, amikor igenis az illető nő tényleg arra ''utazik'', hogy szándékosan olyan pasira száll rá akinek van valakije.
Sok olyan esetet hallottam pl., hogy állítólagos legjobb barátnő összefeküdt a legjobb barátnője vagy akárcsak csak csaj a lány barátja pasijával.
Nem mindenkit lehet elszeretni, van aki hűséges, van akit megkap egy ilyen nő pár alkalomra aztán közli a csávó hogy marad a társával.
Aztán vannak gyenge akaratú csávók is, vagy nem szerették igazán társukat, kitünteti őket figyelmükkel a társuknál jobb nő, el se akarják hinni, aztán mikor a csaj mondja nekik ott hagynak csapot-papot.
Ahogy Arianaék esetében történhetett.
Az meg nagyon általánosító (én is ezt hallgattam régebben másoktól), hogy aki pasi egyedülálló az biztos gázos, azért van egyedül mert alkalmatlan kapcsolatra, aki pedig kapcsolatban van vagy házas, az pedig nem gázos mert biztos alkalmas kapcsolatra.
Ez hülyeség.
Egy részükre talán igaz lehet, de nem mindre.
Aki évek óta egyedülálló, lehet azért mert az ő választása, jól érzi magát így.
Vagy annyian kihasználták, becsapták, vagy mérgező kapcsolata volt etelőtt elege lett, nem akar több kapcsolatot.
Ismertem sok olyat, aki komoly kapcsolatban volt, vagy házas volt kis gyerekes, de ugyanúgy csajozott. Azt kamuzta mindenkinek hogy külön élnek a feleségével, vagy hogy csak egy fedél alatt élnek de nem élnek szexuális életet (és csak a gyerekek miatt vannak együtt).
Vannak akik nagy csajozógépek voltak tini meg huszonéves korukban, aztán a társadalmi elvárások és a szülők unszolására megnősültek, gyereket vállaltak, de folytatták tovább a nej háta mögött vagy tudtával.
Attól még, hogy egy pasi kapcsolatban van, még nem azt jelenti feltétlen, hogy alkalmas kapcsolatra.
Lehetséges azért van kapcsolatban, mert a társa nem vesz észre semmit, vagy ha igen, mindent elnéz, eltűr neki.
Nemcsak megcsalást, akár azt is, ha gorombán bánik vele a pasija/férje, kiabál vele, bántja, stb.
Esetleg a pasi kapcsolatfüggő (ilyen is van).
Tudnék mesélni, de hosszú lenne...
Gondolom 27-es nő vagy, neked hogy esne, ha egy pasi csak azért nem kezdene veled, mert évek óta nem volt senkid és elkönyvel gázosnak?
Nálam és más ismerőseimnél volt olyan, szünetet tartottam.
Vagy mert akkora csalodás ért, vagy azért (más nőismerőseim is számoltak be ilyenről) csupa f*&ck boy-okba botlottam. És mindenféle korosztályúval, és kapcsolati státuszuval (volt köztük szingli, kapcsolatban lévő, nős, elvált, stb.).
Néha jobb egyedül, mint egy lelkileg és/vagy testileg bántalmazó egyénnel.
Bocs, kicsit off volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!