Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudtem a bátyám barátnőjével. Hülye vagyok?
Figyelt kérdés
Szóval, tegnap írtam már egy kérdést, hogy maszirozasbol lett petting. Tegnap éjjel nem jött haza a bátyám. A barátnője dühösen jött be, hogy hol van megint. Tényleg nem tudtam. Ő sirt és mondta, megy és össze pakolja a cuccait. Nem engedtem neki nyilván. Mondtam most van alkalmunk megbeszélni a múltkorit. Azt mondta nem megfelelő hisz épp a bátyám miatt sír. Megoleltem és csokoloztunk. Majd lefekudtunk egymással. Reggel az én koromban ébredt és újból szeretkeztünk. Elmondta, hogy este szakított vele a bátyám mert össze jött mással már néhány hónapja. Ma elkoltozik és a legjobb ha nem keressük többé. Szeretem ezt a lányt. De a bátyámmal meg mindig nem beszéltem. Nem tudom mit tegyek. O életem szerelme. De a bátyámat is szeretem, de ha elmondom neki megutal. Mit tegyek? Semmi ötletem mi lenne a helyes döntés2023. aug. 18. 07:31
11/18 anonim válasza:
Abszolút hulye vagy ha elmondod .
Ha bajt akarsz magadnak mond
12/18 A kérdező kommentje:
Ha kiderul vagy a lány mondja el akkor még rosszabb lesz.
2023. aug. 18. 10:02
13/18 A kérdező kommentje:
Na végül elmondtam. Azt mondta csalódott bennem és soha nem hitte volna, hogy ezt megteszem vele.
2023. aug. 18. 11:42
14/18 anonim válasza:
Hát én hagynám a csajt.szerintem a család többet számit.szerelem lehet sok de tetvér csak egy van.ha érted mit mondok.szerintem tartsd titokba.
15/18 anonim válasza:
És a csaj azóta melyikőtökkel van?
16/18 anonim válasza:
13ebbol elarultad azt is hogy hulye vagy menthetetlenül a kerdeseddel együtt
17/18 anonim válasza:
Ha a bátyád összejött mással akkor minek erdeklődik az exe után?
Vagy vmit en nem értek?
18/18 anonim válasza:
Ha a bátyád elarulta a barátnőjét akkor ne sírjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!