Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek barátnője/felesége van, mit reagálna ha ezt csinálnátok? Többi lent
Nekem eddig csak olyan barátom volt aki mellett nem is lehet gépeznem meg telefonoznom, mert kezdődne is a vita.
Sokszor szabályosan leszöktem netezni hogy csak leugrok egy kávéra egy boltba. Es kb fél óra múlva talán vissza is értem.
De nagyon háklisok erre
Volt aki home office ban se hagyott dolgozni soha.
Folyt. Ja meg aki a kocsiban menet közben megfogta a telom es kivágta az ablakon az is "szép" volt. 1 ora múlva kaptam másikat.
De egy szó nem volt köztünk.
Csak amikor megvette az újat megkérdezte hogy megadom e neki a számom:D
Én ilyeneket fogok ki..
Nálunk ilyesmi megy, csak öleléssel.
Egyikünk odamegy a másikhoz, megkocogtatja a vállát és várakozón-sürgetőn néz rá. A másik föláll, megöleli, váltunk pár szót, aztán meg ymindneki a dolgára.
Nyilván ha WoWoznék, idegesítene, de minden mást meg lehet állítani, így abszolút nem bánom, hogy a párom vágyik rám.
Ez legfeljebb az egymást totál elhanyagoló pároknál lenne furcsa.
Nekem eszembe se jutna, hogy a párom épp ilyen indíttatással csókol meg, mert nálunk nincs egy csókban semmi szokatlan vagy ritka. De ha a párom a gép előtt ülne, akkor néznék, hogy mi lelte. Pont a minap állapítottam meg, hogy a gyerekeink őt még sosem láthatták gépezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!