Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok de van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok de van barátnője ,hogyan felejcsem el?

Figyelt kérdés

Van egy srác akibe szerelmes vagyok de 7 hònapja van barátnője.

Ugyan abban a kisvárosban élünk mind a ketten ,nem messze lakik tőllem , elég gyakran összefutunk,

10 hònapja lefekuttem vele előtte találkoztunk egy hònapig ,világos volt neki előtte is hogy nagyon bejön , idővel beleszerettem es beadtam neki a derekam , tudom nem kellet volna de eskuszom soha az eletben nem fordult velem elő ilyen , olyan érzesem volt mikor vele voltam mindha nem kellene titkoloznom,önmagam lehettem mellete ,nem vagytam semmi másra csak hogy a közelemben legyen ,

A probléma hogy van barátnője , tudom nem tudok változtatni a dolgokon de nem tudom elfelejteni es továbn lépni az egészen lassan felőröl belülröl.

A lehroszabb pedig hogy nem tudtam vele tisztazni mi is volt ez az egesz es mikor összefutunk en érzem magam zavarban es nem tudok ugy tenni mind ha ott sem lenne mert mikor meglátom a szivem a torkombab dobog .

Hogyan tegyem tul magam ezen?

2023. jún. 16. 20:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Fojtsd a bánatod helyesírási szótárba.
2023. jún. 16. 21:12
 2/23 A kérdező kommentje:
Köszi , az unalmadat pedig másba
2023. jún. 16. 21:15
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

1)Költözz el onnan más városba és keress fel pszichológust.

2)Maradj ott, menj el pszichológushoz és idővel ismerkedj másokkal!

2023. jún. 16. 21:24
 4/23 anonim ***** válasza:
28%
Pszichologus az meg mit csinal
2023. jún. 16. 21:42
 5/23 anonim ***** válasza:
84%
Kerüld el, amennyire csak tudod. Kisvárosban nehezebb, de próbáld kerülni a helyeket, ahol összefuthattok. Azért egy viszonzatlan szerelem miatt nem feltétlenül érdemes elköltözni a világ másik végére.
2023. jún. 16. 21:54
 6/23 A kérdező kommentje:
Hát jelenleg elköltözni nem tudok es nem is akarok , probálom elkerülni de igyis nagyon nehéz ,mert legalabb tisztáztuk volna a dolgokat
2023. jún. 16. 22:08
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit tisztázni, barátnője van!
2023. jún. 16. 22:11
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Mit szerettél volna tisztázni? Veled 10 hónapja lefeküdt. Aztán 3 hónap múlva lett egy barátnője, akivel most is együtt van. Lett volna esélye, hogy veled legyen, de ő nem akart. Mást választott. Ezen nem nagyon van mit tisztázni.
2023. jún. 16. 22:11
 9/23 A kérdező kommentje:
Köszi utolsò, viszont nem kellet volna kihasználnia azt hogy tudta fulig bele vagyok zugva.
2023. jún. 16. 22:16
 10/23 anonim ***** válasza:
52%
Nézd! A pasi egy gyökér, aki kihasználta az érzéseidet. Undorító, jellemtelen farok. Komolyan szóbaállnál még vele?
2023. jún. 16. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!