Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év után megcsalt, hogy dolgozzam fel?
6 éve együtt,2 éve házasok,2 éves gyermekünk van. sosem volt vele semmi baj. minta apa és férj volt. Az év elején bekoltoztunk városba falurol. Kb 3 hónapja megváltozott és nem tudtam a miertjet. aztán sok nő volt férfi néven elmentve a névjegyzékébe.
Volt hogy elaludt és itthon maradt és kapott egy bizonyos hívást amiből az derült ki hogy a nő nem tudja mivan, nem meri hívni.erre aztmondta a párom a telefonba hogy téves hívás. Mint kiderült lezárta ezzel a nővel. de éreztem hogy valami nem oké. Kiderült hogy póker játékon kb 30 nővel beszélget amiről kaptam képernyőfotot is. akkor játszik mikor alszok.
Úgy volt hogy maszekol munka után de a testvérem épp a városban volt és meglátta hogy ül egy padon és mintha várna valakit.lefotozta nekem. Ez 19.00 felé volt, és hajnali kettőkor ért haza.
A pókeren a nők akikkel beszélget tudják hogy van felesége és gyereke és hogy egyutt lakunk viszont olyan dolgokat ad elő rólam hogy az valami hihetetlen. Válófélben vagyunk, lemondtam a gyerekről, csalom folyamatosan.
Szamonkertem és aztmondta ez csak ilyen pókeres viccelődés.
Sokszor láttuk a városba olyan helyeken ahol amúgy nem kellett volna lennie, mert dolgoznia kellett volna
Tudom mi a dolgom ezek után nyilván, csak nehéz, sosem gondoltam volna hogy megtörténik ez velem. Mennyi idő lesz egy ilyen után felépülni, és túl tenni magam rajta? Jelenleg mentálisan megtörtem nem eszek nem alszok, hányok az idegtol.
Hogy zarjam ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!