Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogy megcsalt és dobott a másikért?
Figyelt kérdés
Pár hónapig voltunk együtt, minden nagyon jól ment, az utolsó 1-2 hétben volt egy kis veszekedés, aztán egy nagyobb vitánk után kibékültünk, mondta hogy fontos vagyok, szeret, másnap elment bulizni, ott megcsalt egy lánnyal, akivel össze is jött utána. Persze én mondtam ki, hogy vége, amiért megcsalt. Nem tudom az okát és ő se tudta megmondani, hogy miért, persze maradni akart, de végül csak összejött a másikkal. Ezt hogyan dolgozzam fel?2023. júl. 8. 19:44
1/6 anonim válasza:
írj privát ha szeretnél beszélgetni.Én is csalódás után vagyok...
2/6 Noren1989 válasza:
Vedd úgy, h végig csak etetett.
Az esetek többségében a minden punc1ban f@szkanàl józsi esete àll fenn ilyenkor.
Te rózsaszín ködöltél még, zabàltad a hazugsàgot, miközben ő mindenhova is lógatta a sneclit.
3/6 A kérdező kommentje:
Közben nem csalt meg. Ezt is egyből elmondta.
2023. júl. 8. 19:47
4/6 Noren1989 válasza:
Veheted képletesen, Babus. A màssal ismerkedünk ugyanez a helyzet.
5/6 anonim válasza:
Idő,idő,idő! Sírj,add ki a feszültséget,aztán hobbi ismerkedés stb...
6/6 anonim válasza:
minden punc1ban f@szkanàl józsi XD Ez jó :D
De bizony megcsalás az is ha ismerkedik másokkal.
Idővel jobb lesz, csak hagyd, hogy teljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!