Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 6 év után megcsalt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év után megcsalt, hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

6 éve együtt,2 éve házasok,2 éves gyermekünk van. sosem volt vele semmi baj. minta apa és férj volt. Az év elején bekoltoztunk városba falurol. Kb 3 hónapja megváltozott és nem tudtam a miertjet. aztán sok nő volt férfi néven elmentve a névjegyzékébe.

Volt hogy elaludt és itthon maradt és kapott egy bizonyos hívást amiből az derült ki hogy a nő nem tudja mivan, nem meri hívni.erre aztmondta a párom a telefonba hogy téves hívás. Mint kiderült lezárta ezzel a nővel. de éreztem hogy valami nem oké. Kiderült hogy póker játékon kb 30 nővel beszélget amiről kaptam képernyőfotot is. akkor játszik mikor alszok.

Úgy volt hogy maszekol munka után de a testvérem épp a városban volt és meglátta hogy ül egy padon és mintha várna valakit.lefotozta nekem. Ez 19.00 felé volt, és hajnali kettőkor ért haza.

A pókeren a nők akikkel beszélget tudják hogy van felesége és gyereke és hogy egyutt lakunk viszont olyan dolgokat ad elő rólam hogy az valami hihetetlen. Válófélben vagyunk, lemondtam a gyerekről, csalom folyamatosan.

Szamonkertem és aztmondta ez csak ilyen pókeres viccelődés.

Sokszor láttuk a városba olyan helyeken ahol amúgy nem kellett volna lennie, mert dolgoznia kellett volna

Tudom mi a dolgom ezek után nyilván, csak nehéz, sosem gondoltam volna hogy megtörténik ez velem. Mennyi idő lesz egy ilyen után felépülni, és túl tenni magam rajta? Jelenleg mentálisan megtörtem nem eszek nem alszok, hányok az idegtol.

Hogy zarjam ki?

2023. aug. 14. 14:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom. Hát ez mindenképpen iső lesz feldolgozni. Ne siettesd, ne rakj magadra nyomást. Most elkell siratnod a jövőképed, ráfog menni az önbizalmadra is (hiába, ez automatikus reakció), de utána majd a lejtmenetből lesz vízszintes út, majd felfeleirányt fog venni minden. Vagy legalábbis legjobb esetben.

Elvált gyerekes anyukaként nem sok jót tartogat a párkeresés de nem lehetetlen.

2023. aug. 14. 14:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy elválsz tőle és a gyereked nézed!

Ha nem megy, akkor mész pszichológushoz! A "férfi" küldje el gyerektartást (ha nem teszi bejelentést teszel!).

Menj haza, testvérhez, vagy ő tűnjön el.

Ha vele maradsz még rosszabb lesz a lelkiállapot, mint jelenleg.

2023. aug. 14. 14:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Minél előbb elválsz, annál előbb túl is leszel rajta.
2023. aug. 14. 14:58
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Az írásodból lehet következtetni, hogy megcsalt.

A jelek erre mutatnak.

Ha valóban megcsalt!

"Mennyi idő lesz egy ilyen után felépülni, és túl tenni magam rajta?"

Ez az érzelmeid mélységétől függ. De biztosan sok időbe fog telni, hiszen csalódtál.

Volt egy rendszer az életedben és a fejedben, amit összetört, így te is összetörtél.

Írhatom, hogy beszéld és írd ki magadból, foglalkozz olyan, téged nagyon érdeklő dologgal, ami ha pillanatnyilag is, de eltereli a gondolataidat és az érzelmeidet a párodról.

De ez nem ilyen egyszerű, hiszen a seb friss.

Meglehetne beszélni a pároddal, de már semmi sem lesz ugyanolyan.

Hónapok is eltelhetnek, mire annyira erőt tudsz venni magadon, hogy továbblépj.

Kizárni akkor fogod tudni, ha az értelmed felhasználva, levonod a tapasztalatból a következtetést, és az érzelmek, gondolatok "elhalványodásával" újult erővel, új életet kezdesz.

2023. aug. 14. 15:04
 5/11 anonim ***** válasza:
82%

Kizárni nem lehet sajnos:(

Borzalmasan hangzik, bármennyire mindennapos ez a történet, amit leírtál.

Kié a lakás? Van hova menned?

Te mész a gyerekkel vagy maradnál?

Van spórolt pénzed/munkád?

Ez az egyik fontos dolog, bár tudom, hogy most nem ezzel foglalkozol, hanem úgy érzed, mintha kirántották volna alólad a talajt. Maximálisan megértem.

A bizonyítékokra mit mondott? Tagad? Mert azzal lehet, hogy visszarántana.

Mindenesetre a szándékodat csak kellene neki jelezni.

Nagyon sajnálom, igazi féreg…

2023. aug. 14. 15:05
 6/11 A kérdező kommentje:

Albérletben élünk. Van 4 órás munkám édesapám a főnököm nála dolgozok én is fent bírnám tartani, viszont nekem van hová mennem is.

És igen, tagad. De nagyon durván. teljesen hülyének néz. Ő pont az a fajta aki azt is letagadná ha az arcába nyomnnék egy videót ahol szexel valakivel.

2023. aug. 14. 15:28
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
Ha Te tudod, hogy ő egy méreg számodra akkor dobdki ne hagyd, hogy ezt tegye veled. Ha kutyád megvész le kell lőnöd, ennyi..
2023. aug. 14. 16:14
 8/11 anonim ***** válasza:
13%
A kapcsolatok 90 százalékában van megcsalás…. Így
2023. aug. 14. 16:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Alap esetben empatikus vagyok, aki mindig keresi az okokat. Véleményem szerint minden helyzetben a megértés a legfontosabb, ami által fejlődünk.

Ennek ellenére…

Ha én lennék ebben a helyzetben, rokonoknál családnál, barátoknál….mindegy hol…

Keresnék egy mielőbbi lakhatást, ahol segítenek talpra állni…

Ha ez a borzalom kicsit lecsitul, utána lehet csak tiszta fejjel döntéseket hozni és cselekedni

Sok erőt kívánok

2023. aug. 14. 18:03
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! 🙁
2023. aug. 14. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!