Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnője van akit velem csal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnője van akit velem csal folyton. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Már 1 éve, hogy csalja a barátnőjét velem. Én szerelmes vagyok bele, de be kell látnom, hogy köztünk sosem lesz több amit én szeretnék. Nem tudom elkerülni, mert együtt dolgozunk, de fáj a tudat, hogy sosem lesz az enyém teljesen. Szeretnék én is fontos lenni valakinek aki szívből szeretne, de ez nem megy addig míg nem tudom őt elengedni és befejezni vele ezt az egészet. Mit tegyek?

2023. aug. 12. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

"Miért van ez?" Mert hagyod magad megfeltetni.

"Mit tegyek?" Mondd el a barátnőjének, akkor ő szakít vele, a csavó meg megutál, elhidegültök, és talan képes leszel értelmes kapcsolatra is idővel.

2023. aug. 12. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Segít a dolgon, ha felismered milyen ember akihez vonzódsz.
2023. aug. 12. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Gyónd meg a buneid a barátnőjének (üzenet bizonyítékokkal, hogy veled csalja) és ha hozzád szaladna a pasas, akkor dobd ki!

Növesz gerincet amúgy, másképp nem fog bőven szeretni senki csak használni!

2023. aug. 12. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Ideje lenne új állast (is) keresni.
2023. aug. 12. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:
8%
A nagy fenéket mondd el. Ne árulkodjál. Örülj hogy ennyire legalább veled van.
2023. aug. 13. 05:54
 6/7 anonim ***** válasza:
87%
#5 mondd azt hogy összevissza csalod a barátnődet, anélkül hogy azt mondanád, hogy összevissza csalod a barátnődet xd
2023. aug. 13. 06:48
 7/7 anonim ***** válasza:
70%

Csak nem külföldi a lány?

Amúgy valóban ideje megalapozni az új jövőd, és új meló után nézni.

2023. aug. 13. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!