Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért emlegeti folyton a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért emlegeti folyton a barátnőjét?

Figyelt kérdés

Elvileg van neki barátnője,de azért kíváncsi arra,hogy mit szerettem meg benne,meg a cuccait is ideadja..na meg puszit is kér,amit persze nem adok,hiszen ha van barátnője én nem akarok rosszat neki.

Meg amúgy mások elött szemét velem,de néha kedves..amikor kettesben vagyunk akkor meg aranyos. Nem tudom,hogy mit gondoljak. Mi a véleményetek?

17/L

2020. júl. 11. 17:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Te ezek után meg tudnál bízni benne?

Ha a barátnője háta mögött flörtöl veled, szerinted ugyanezt nem csinálná meg később melletted is?

2020. júl. 11. 17:10
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem felnőtt párkapcsolatok kategória.
2020. júl. 11. 17:10
 3/13 A kérdező kommentje:
Utolsónak:Tudom,de másik kategóriát nem engedett..ne haragudj.
2020. júl. 11. 17:11
 4/13 A kérdező kommentje:
Elsőnek meg:Fogalmam sincs,hogy mit gondoljak. Ő azt mondja,hogy van,de nem tudom..akkor nem így viselkedne egy másik lánnyal. Ha meg nincs akkor miért mondja ezt?
2020. júl. 11. 17:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt leírtad hogy kavargat veled, de azt nem fejtetted ki hogy mikor vagy hogy emlegetné a barátnőjét.

A lényeg hogy elég egyértelműen nem utasítaná el ha szex lenne ebből, illetve jó kis egó erősítő vagy a csaja mellett, akit úgy tűnik bármikor megcsalna ha úgy adódna. Eldöntheted hogy neked elég-e ha csak ennyibe néznek vagy szerinted többet érdemelsz.

2020. júl. 11. 17:14
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondja, hogy van barátnője, mégis veled csinál ilyeneket?

Tehát vagy megbízhatatlan, vagy hazug. Szerintem hagyd inkább. Melletted se viselkedne másképp.

2020. júl. 11. 17:14
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha van barátnője, ha nincs, ez a srác csak hülyít téged.
2020. júl. 11. 17:15
 8/13 A kérdező kommentje:

Mikor emlegeti a barátnőjét? Főleg amikor kettesben vagyunk,és komolyabb témáról beszélünk. Pl munkahelyi bántalmazásról..és akkor hozta fel elsőnek,hogy majd a barátnője megnyugtatja.

Tehát én ilyenkor nem tudom hova tenni. A barátnőim mondják,hogy tuti bejövök neki,de akkor miért mondja ezt folyton?

2020. júl. 11. 17:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen felejtsd el. Neki lehet imponáló, hogy ha megkérdezi, te meg dicséred, de ettől csak kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz. Provokálni fog, aztán meg felteszi a kezét, hogy én szóltam, foglalt vagyok.
2020. júl. 11. 17:23
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a kani?
2020. júl. 11. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!