Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom folyton szerepjátékozik és már játékbeli
barátnője is van, Ti hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
A párom 27, én 25. Mióta ez a hülye vírus van elkezdett szerepjátékozni a GTA-val, és már heti 3 este fixen játszik. Már barátnője is van, és nagyon sokszor mond neki játék közben olyanokat, mint nekem szokott (udvarol!?), de mikor felhozom hogy ez zavar, akkor azt mondja, hogy ilyen a játék, ha nem csinálja akkor kirakják a szerverről. Mostanában már játékon kívül is sokat chatel azokkal az emberekkel, és bár próbálom elhesegetni a gondolatot, őszintén.. nagyon zavar..
Már beszélgettünk róla, de az ő álláspontja az, hogy ez csak egy játék, és hogy szüksége van ennyi kikapcsolódásra, és ne korlátozzam, nameg, hogy értelmetlen féltékenykednem.. és persze ezt meg is értem, de lassan úgy érzem hogy a vadidegen csajjal jobb kapcsolata van mint velem... Ti ezt hogyan kezelnétek?
Ne haragudj, de nekem ez nem normális. Volt gamer barátom, de sose volt ilyen, pedig ment a gta online is. És hidd el nem tennék ki a szerverről csak, mert nem csinálja ezt. Helyedben aggódnék, hogy minden rendben van e a kapcsolatotokban?
2020. szept. 18. 02:28
2/13 anonim válasza:
Hogy mit mond játék közben, nem függ a játéktól, nem figyeli a játék, tehát hazudik h neki udvarolnia kell a játék miatt.
Hogy játékon kívül is chatel, az se szükséges a játékhoz!
Megvezet téged. Véletlen húzd ki a netet vagy legyen áramszünet :-) ez onnan jut eszembe h apum otthon mindig tvzett és anyum véletlen kihúzta a koax kábelt, olyan jol sikerült h ment a család fagyizni, tőrôdött velünk :-) aztán észrevette h véletlen kihúzódott es minden a régi :-/
2020. szept. 18. 05:22
3/13 anonim válasza:
Most tényleg ez volt a legjobb pasi az összes közül? Ahelyett hogy kiba@sznád mint macskát szarni ide írogatsz...
2020. szept. 18. 07:29
4/13 anonim válasza:
Irány a pszichiátria!
2020. szept. 18. 07:36
5/13 anonim válasza:
Sajnos a tinikorom ráment a gamerkedésre, de egyikben sem volt kötelező az udvarlás. A párod megvezet téged. Ráadásul ő 27 éves??? Nyilván nálunk is volt játékbeli járogatás, igaz nem kötelező jelleggel... Akkor viszont 13-16 évesek voltunk, nem a 30 felé közeledtünk.
2020. szept. 18. 09:05
6/13 anonim válasza:
Én is játszottam GTA-val, kevés játék van amit szeretek, de ez pont ilyen. Elsőre azt hittem arra vagy féltékeny, hogy a játékon belül a karaktere csajozik :D De tovább olvasva hülyére vesz, én soha életemben nem chateltem játékon keresztül senkivel, ezek nélkül is végig lehet vinni, olyan nincs, hogy kötelező udvarolgatnia valakinek, különben kirakják. Te tudod, mit akarsz ezzel kezdeni, nekem egyértelmű lenne.
2020. szept. 18. 11:29
7/13 MolotovPunk válasza:
Szerepjátékozás mostanában sima chaten is elterjedt dolog.Én utálom az ilyet.Te viszont a GTA-t említetted hasonló eset miatt.Gondolom online-ba nyomja.Mondjuk ha a női game karakter tényleg nő valóságban is és annak udvarol,tehát beszél hozzá,nos úgy már elég gáz a helyzet.Lehet előbb utóbb személyesen is udvarolni fog neki,ha esetleg élőben találkoznak majd.Próbáld azért megbeszélni ezt a pároddal,hogy miért csinálja ezt mostanában.Talán kihűlőben van a kapcsolatotok?Ezt csak te tudhatod,hogy erről van e szó.
2020. szept. 18. 13:48
8/13 anonim válasza:
A noi karakter nem biztos, hogy no. Marmint nem biztos, hogy no ul a gep mogott.
2020. szept. 18. 14:41
9/13 MolotovPunk válasza:
Nyilván,de ha nem csak chatelnek,hanem beszélgetnek pl fejhallgatón,ami online játékban gyakori,akkor ott általában kiderül azért,hogy nő e a női karakter.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!