Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom folyton szerepjátékozik és már játékbeli barátnője is van, Ti hogy reagálnátok?
A párom 27, én 25. Mióta ez a hülye vírus van elkezdett szerepjátékozni a GTA-val, és már heti 3 este fixen játszik. Már barátnője is van, és nagyon sokszor mond neki játék közben olyanokat, mint nekem szokott (udvarol!?), de mikor felhozom hogy ez zavar, akkor azt mondja, hogy ilyen a játék, ha nem csinálja akkor kirakják a szerverről. Mostanában már játékon kívül is sokat chatel azokkal az emberekkel, és bár próbálom elhesegetni a gondolatot, őszintén.. nagyon zavar..
Már beszélgettünk róla, de az ő álláspontja az, hogy ez csak egy játék, és hogy szüksége van ennyi kikapcsolódásra, és ne korlátozzam, nameg, hogy értelmetlen féltékenykednem.. és persze ezt meg is értem, de lassan úgy érzem hogy a vadidegen csajjal jobb kapcsolata van mint velem... Ti ezt hogyan kezelnétek?
Én borzalmasan..
olyan hisztirohamot csapnék.. azonnal felnyílna a szeme.. vagy játszhatna az anyjánál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!