Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kisgyermekes családos negyvene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgyermekes családos negyvenes hölgyek, ti mennyire szoktatok kezdeményezni, szexi ruhákkal meglepitek párotokat, netán egyéb intim játékkal/játékszerrel, esetleg szerepjátékokkal?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, kisgyermekeket nevelő, dolgozó nők valóban elhagyják, elfeledik, ill. lemondanak a szexuális életről? Mindenhonnan ezt hallom, ezt tapasztalom sajnos. Még azon pároknál is, akikről nem is gondolnám.

(kisgyermekes apuka vagyok, aki nem szeretné ezt megélni, próbálná időben elkerülni)

2013. okt. 28. 16:15
 1/5 anonim válasza:
Tele van a hócipőm a sok siránkozó, szexre éhes pasitól. Én 48 éves nő vagyok, 3 nagy gyerekkel. Szerepjáték kell? Minden nap jó munkaerő vagyok, hogy megfeleljek a főnököm elvárásainak. Délután életművész vagyok, hogy beosszam a közértbe a kis jövedelmünket, aztán, én vagyok a legjobb szakácsnő, mert 5 embert kell etetni. Este bejárónő vagyok, aki mosogat, takarít, mos, tereget, stb. A férjem többször volt munkanélküli, most 3 órát utazik a munkahelyére, és sokszor nem 8 órát dolgozik. Mégis alig várom, hogy hétvége legyen, és együtt legyünk. Ennyi minden mellett nagyon hiányzik a férjem, de ha már nem bírom nélküle, azt megbeszélem vele, kedveskedem neki, és nem okozok neki csalódást az ágyban sem. Tudod mit, kedves "apuka". Játssz te szerepjátékot, és vigyél a párodnak virágot, mosogass néha el, vagy pucolj meg egy krumplit, hogy neki kevesebb dolga legyen. Eljátszhatod, hogy elviszed a gyereked megfürdetni vacsora előtt, és beszéld meg mit szeretnél, és kérdezd meg mivel tudnál te tenni az ügyért. Ennyi.
2013. nov. 1. 15:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Kedves felháborodott feleség/anyuka!

Megértem felháborodottságodat, de nem kell azonnal elítélni minden férfit!

Mindenki a saját kis életéből indul ki, abból szűri le az lét értelmét, mikéntjét. De nem létezik objektív valóság, csak szubjektív. Ahogy Edmund Husserl elmélkedett: Az ítéleteknek nincs objektív értelmük, csupán szubjektív igazságuk van, ezért kettéválasztotta a dolgok konnexióját, azaz a nómeneket, és az igazságok konnexióját, azaz a fenoméneket. Vagyis az igazság nem az objektív dolog, bár kapcsolatban áll vele, hanem az önmagában való dolog szubjektív reprezentációja.

Kant és Foucault is azt vallja, hogy a valóság a saját érzékelésünk korlátai miatt elérhetetlen, voltaképp mi magunk konstruáljuk a valóságról alkotott képünket. Ez kép azonban nem kizárólag magából a valóságból ered, hanem a mi saját megismerési folyamatainkból is. Így nem egy igazság létezik, hanem több különböző.

Megértem, hogy nehezen megy a szekér, számtalan házasságban van ez így. Szerencsére nálunk még nem vészes a helyzet, de ez sajátos életvitelünkből (is) adódik. Nem mondom, nekünk is dolgozni kell kapcsolatunk folyamatos javításán. Hiszen senki más nem fogja megoldani problémáinkat helyettünk.

Szomorú, de úgy hallom ki leírásodból, már elvesztettétek a gyeplőt, rég nem tartjátok kezetekben. Ezt nem szabadna megélni egy párnak sem, főként, ha gyermekesek.

Soha nem szabad feladni! Ne hanyagoljátok el egymást! Bármilyen jól hangzó okot találsz/találtok jelenleg a kettőtök közötti viszony ellaposodására, néhány év múlva nagyon megbánja egyikőtök, ha jön egy harmadik fél, akinek lesz kellő ideje, fizikai és lelkiereje rád vagy férjedre; már késő lesz belekapaszkodni ezen hangzatos okokba. Ha válásra kerül a sor, néhány év elteltével pipafüstként foszlik szét minden ok, mely jelenleg jól hangzik eltávolodásotokra. Későn eszmél rá az ember, lehetett volna változtatni, keresni pozitív élményeket együtt, melyek újra és újra összekovácsolja a kapcsolatot.

Jómagam, 8 éven keresztül hajtottam éjjel-nappal, miközben született első, majd második csemeténk, nejem pedig otthon volt velük. A második gyerekre várva elhatároztuk, ez nem mehet így tovább. Én szinte soha nem vagyok otthon (3 műszakban dolgoztam napi 12 órát, hétköznap-hétvégén egyaránt, ráadásul nagyon stresszes munkát), nejem pedig a közeli kisközért, a játszótér, majd az óvodán kívül sehová nem mozdult ki. Ezen még az sem segített túl sokat, hogy havonta, kéthavonta elmentünk 1-2 napra kirándulni, vagy valamilyen rendezvényre. Munkám miatt nekem túl sok input jutott az életből, míg feleségemnek túl kevés.

Változtattunk! Mindketten önálló szellemi munkába kezdtünk. Önmagunk urai vagyunk! Se főnök, se cég, sem cégpolitika, sem irányítás. Időnket magunk osszuk be. Két éve élünk így. Tagadhatatlan, első év nagyon nehéz volt, de beállt az új életvitelünk. A szabad életstílus megfizethetetlen! Ha az ember letudja dobni láncait, majd ezt meg is szokja, rájön ezt hívják életnek! Van időnk gyerekeinkre, egymásra, rokonságunkra, barátokra. Mindkét gyereket különórákra visszük, sportolni. (persze nem erőltetjük, amit ők szeretnének, és mi is értelmét látjuk)

A pénzünk kevesebb volt sokáig, de manapság anyagilag is kezdünk helyrerázódni. Megtanultuk, másképp beosztani a keresetet, hiszen nem havi bérünk van, hanem szinte tervezhetetlen bevételek. Egyik hónapban ennyi, másikban annyi. Hónapban írom, de semmi értelme, hiszen nem havi keretben számolható, inkább úgy mondanám, folyamatos bevétel-kiadás viszonyban vagyunk. Hozzávetőleg fél éve folyamatosan pozitív a mérlegünk.

A havi viszony értelmét vesztette, a heti rendszerről már előző munkahelyem leszoktatott (amint írtam, minden nap munkanap volt, és szabadnapjaim összevissza voltak), a 24 órás életvitel sem sok vizet zavar nálunk. Akkor dolgozom, mikor akarok, mikor ihletem van. Kedvesem is megteheti, hogy szabadnapot csináljon, bármikor amikor igényünk van rá.

Hosszúra sikerült válaszommal, remélem sikerült egy kis fényt gyújtanom a változás lehetőségére, még ha csekélyt is.

Annyit még hozzátennék, nálunk a házimunka mindig is közös feladat volt; tehát ez számomra nem szerepjáték, hanem családi szerep. (családomban, nejem családjában is így működött mindig is, ezt láttuk szüleinktől, nagyszüleinktől) A gyermeknevelés is közös tevékenység, abban is megosztunk mindent. Mint minden hátfőn, ma is én vittem kisfiamat suli után sakkra, majd úszni, nejem pedig kislányunkat énekórára.

A fenti kérdés azért merült fel bennem, mert több férfi ismerősömtől hallok panaszt, és persze kifogásokat, hogy ők miért nem... (sok munka, sok probléma, sok ez, sok az...)

Nem tagadom, az elmúlt nehezebb időszakunkban nálunk is voltak problémák az intim életünkkel, de úgy néz ki, javuló tendenciát mutat ez a terület is életünkben. Mondhatom, újra egymásra találtunk.

2013. nov. 4. 21:48
 3/5 anonim válasza:
Azt hiszem félreértettél. Nálunk minden rendben van, sőt most,hogy a gyerekeink már nagyok, egyre több időt töltünk egymással, már járunk újra kettesben pár napos üdülésekre, ami nagyon feldobja a kapcsolatunkat. Én szívesen szolgálom ki a családomat, és a férjemet. Hivatásomból kifolyólag rengeteg kátyúba jutott házassággal találkozom, és a többségében a férjek csak a szex hiányára panaszkodnak, de semmit nem tesznek a feleségük kedvére. Ez háborít fel! Sok túlterhelt anyát gondozok, és munkám 27 évében sokan kértek segítséget tőlem. Nem mindenki házasságát sikerült támogatni, és sok anya maradt egyedül 1-2-3-4 gyerekkel. A házasság, a házasélet megromlásához véleményem szerint mindkét fél hozzájárul, és közösen kell dolgozni a jobbá tételéhez. Mi jövő évben ünnepeljük a 30. évfordulónkat, és amikor a férjem külföldre szállít (mint ma is), és napokig nincs itthon, nagyon hiányzik, és alig várom, hogy újra hozzá bújhassak este. A hosszú házasság titka a szeretet és a tisztelet. Ha ez meg van mindkét oldaról, a házasélettel sem lesz gond!!!
2013. nov. 5. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Látom jól elbeszélgettek itt ketten :)

Nekem annyi hozzáfűzni valóm lenne házas férfi ként, kutyából nem lesz szalonna :( A mi házasságunk totál csőd a szex terén.

Nekem máig lenne rá igényem de feleségemnek egyáltalán nincs mióta megszületett a második gyerek. Ennek már 4 éve de máig nem képes a fogamzásgátlásról gondoskodni. Gumival csináltuk egy ideig, majd kölcsönösen megutáltuk a szexet egymással. Sokszor próbálkoztam az elmúlt években mindenfélével, de szinte feleslegesen.

Mielőtt mondaná valaki háztartásban, házkörül mindenben segítek jó ember vagyok nem egy tahó. Nem iszok nem cigizek nem verem a családomat. Viszont dolgos vagyok és imádom a gyerekeimet. Nejemet már kevésbé, hiszen mindent megtesz hogy utáljam őt. :( SZinte módszeresen arra játszik hogy feldühítsen. Mindent amit utálok azt megteszi megteremti. :(

Régen figyelmes volt, aranyos kedves. Az ágyban ötletes tüzes. Évek óta úgy érzem csak arra kellettem csináljak neki két gyereket. A mór megtette dolgát a mór távozhat. :(

Kapcsolatunk elején illetve a gyerekek előtti időkben mindent bevetett feleségem amit a kérdező felvetett. Csinosan öltözött néha felvett egy dögös szexi ruhát is, szerepjátékkal is próbálkozott néhányszor (doktornéni, domina, tanárnéni :) ) intim játékot is vettünk, amit akkoriban élvezettel használtunk. Manapság a szekrény mélyén rohad. :(

Már ott tartok inkább csalna meg, lépne félre. Legalább tudnám hogy másra vágyik, de az a gondolat hogy totál frigid lett néha még rosszabb. :[

Egyetértek azokkal a férfiakkal akik szerint a gyermekes nők (negyven felett) kiégnek és letesznek a szexről. Rokonságunkban is sok egyedülálló, elvált nő él, egyiksem házasodott újra, nincs élettársuk de még szeretőjük sem. Kifejezetten kerülik a férfiakat.

2013. nov. 8. 23:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Az utolsó válaszra röviden, a pár csak had beszélgessen.

Én a másik oldalon vagyok. Épp 40 felett, 6 éves kislánnyal. Ugyanez volt, de fordítva. Mióta megvan a gyerek, én már nem vagyok nő, hanem anya. Nem lehet velem szexelni, csak vacsorát várni, tiszta ruhát és rendet. Hiába kezdeményezek, semmi. Már 4 éve semmi.... így másnak veszem fel a titkárnő ruhát, de inkább a főnöknőt. Mást ápol az ápoló néni, máshova vágyik. Ez nem a nemektől függ... nem tudom, mitől. Le lettem írva, pedig mindig egy szenvedélyes, kezdeményező, kimerítő és sok rosszalkodásban benne levő nő voltam. Hát... most ennyi az eredmény.

2014. jún. 10. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!