Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ír folyton, ha van barátnője?
Megismerkedtem egy sráccal, de menyasszonya van. Sokat panaszkodott a kapcsolatára, de szakítani mégse akart, mert már eljegyezte. Lefeküdtünk, én kezdtem többet érezni iránta. Mondtam, hogy ezt ne folytassuk, mert ő nem szabad ember, ő is egyetértett. Pár hétre rá kérte, hogy találkozzunk, belementem és megint lefeküdtünk. Utána megint írt, de akkor már nem találkoztam vele, és ma is írt, hogy látni akar. Kérdeztem, ha én kellek, neki, miért nem szakít a csajával? Annyit mondott, ez nem ilyen egyszerű.
Van barátnője, aki mellesleg a menyasszonya, akkor miért kell neki más? Ti mit csinálnátok? Folytatnátok vele, vagy megvárnátok míg szakít?
L/23
"Nem ilyen egyszerű".
Ez egy kamu szöveg. Kifogást kereső gyökerek alkalmazzák.
Az pedig, hogy te lefeküdtél vele annak tudatában, hogy menyasszonya van, téged ia minősít. Ha neki nem volt annyi tartása, esze, hogy ne tegye meg, neked lehetett volna. Ezt a következő krapekodnak ne nagyon kösd az orrára, mert komoly férfi lelép gondolkodás nélkül már ismerkedés során egy ilyen éretlen lány mellől.
Azért ír folyton mert a nunid kell neki! Igazi kannak érzi magát ha 2 nőt tekerhet felváltva.
Hagyd ott mert alkalmi szexnél többet nem kapsz, buta kislány!
27F
Ez olyan mint a házas férfi, csakitt még ugyen nem házasodtak össze. Előadják a kamu dumát, hogy miért nem lehet válni/szakítani: a másik fél összetörne, jajj a gyerekek miatt nem, jajj a másik a válást sosefogja engedni (nem kell senki engedélye) blablablabla meg sok süketelés.
Nem kell ezeket elhinni. Jól gondolod - ha veled akarna lenni, már szakított volna. Az eljegyzés jogilag nem bonyolít meg semmit, hogy ere felépítve ilyen pofátlanul képen kelljen hazudni téged.
Nem vagyok menő, fordított esetben viszont elvárnám, hogy aki előbb tudja, mint én, hogy kígyót melengetek a mellkasomon, az jelezze felém, hogy ne egy arra nem méltó emberrel kössem össze az életem.
Aki ezzel nem ért egyet, az ugyanúgy támogatja ezt a patkány viselkedést. Nekem vannak elveim. Közé tartozik, hogy mindig korrekt vagyok és soha nem csalok meg senkit és erre kényesen ügyelek már a gyanakvásra okot adó viselkedés szintjén is. Illetve semmilyen szinten nem is tolerálom a megcsalást sem magam felé, sem más felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!