Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ír folyton, ha van barátnője?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal, de menyasszonya van. Sokat panaszkodott a kapcsolatára, de szakítani mégse akart, mert már eljegyezte. Lefeküdtünk, én kezdtem többet érezni iránta. Mondtam, hogy ezt ne folytassuk, mert ő nem szabad ember, ő is egyetértett. Pár hétre rá kérte, hogy találkozzunk, belementem és megint lefeküdtünk. Utána megint írt, de akkor már nem találkoztam vele, és ma is írt, hogy látni akar. Kérdeztem, ha én kellek, neki, miért nem szakít a csajával? Annyit mondott, ez nem ilyen egyszerű.
Van barátnője, aki mellesleg a menyasszonya, akkor miért kell neki más? Ti mit csinálnátok? Folytatnátok vele, vagy megvárnátok míg szakít?
L/23
2019. nov. 10. 20:26
11/11 anonim válasza:
Mert lehet hogy fasírt a vannak de ahhoz van esze hogy ne hagyja ott a biztosat a bizonytalanért. Am neki lelki szemetes kuka kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!