Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek bejön neki, több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejön neki, több is lehet köztük?

Figyelt kérdés

A a fiu akivel együtt vagyunk nagyon alakul minden volt már es sokat foglakozik velem, de még nem hivatalos a munkahelyen a kollégája derekát megérintette egy céges bulin par napja. Előttem történt pont együtt álltunk mint csapat. Egy csinos lányról van szó.

Bent titok a mi kapcsolatunk/ viszonyunk még.

A lány közvetlen szoros kolléga, néha lejárnak cigizni vagy dumalnak bent de nincs több közös idő, általában mindem munka után együtt töltjük az estet így gondolkodom ha van valami mikor tudnának együtt lenni vagy akkor ő vele is pluszban több időt töltene bent mint velem kettesben.

Nem akarok naiv lenni de ha nyomul ra/ bejön neki és akarna valamit tőle tudni akarom és szakítani .

Amúgy a fiu mindnekivel kedves barátságos sajnos úgymond az a cuki típus aki megdicseri a kolléga ruháját vagy viccelődik , közvetlenebb bent mindenkivel, de pl ezzel a lánnyal cigizni néha lejárt vagy kedvesen beszél hozza hogy mi újság kisasszony ilyenek ezért kérdezem.

Nekem nem fer bele az hogy egy pillanatra is de megfogta a derekát .

Azt mondta észre se vette nem votl szándékos, mérges volt de sajnálta nagyon hogy megbántott ezzel és állítása szerint nem tetszik neki a lány.

Én is ott álltam mellettük, többen js körbe álltunk nevetgeltunk de mellem is állhatott volna mégha titok is.

Mi a véleményetek , dobjam ki már most vagy nézzem meg mi is lehet ez?

Én vagyok túl féltékeny , túl reagálom ?

Anno volt egy munkahelye ahol 2 csajjjal kavart egymás után, de ez anno volt…

A lány nem tudja hogy köztünk van valami, így arra gondoltam puhatolózok munkán kívül tőle, vélemény ?

Olyan megosztó válaszokat kapok , bár lehet felreerthetoen fogalmaztam elsőre, hogy még tanácstalanabb vagyok, de ki akarom deríteni !

2023. aug. 6. 09:14
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Te most tényleg írtál egy regényt, mert megfogta a derekát? Hát te hülye vagy
2023. aug. 8. 09:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha megszokásból teszi már az is tré különösen, hogy a nőnek párja van az pláne gáz, hogy ő meg veled van kapcsolatban. Azért ilyesmire az ember odafigyel, sőt semmi kedve nincs másokat érinteni. Az már ráadás, hogy nagyon jóban vannak. Pluszban a munkatársnőkön is végigment és még az egész a hab a tortán, hogy titkos kapcsolatban vagytok. Én nem bíznék meg benne, inkább kiraknám.
2023. aug. 9. 17:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!