Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megszamoltam a baratom neszzes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszamoltam a baratom neszzeszereben az ovszereket es az az erzesem hogy tobb hianyzik mint amit elhasznaltunk. Rakerdeznetek erre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan ket eve vagyunk egyutt a baratommal es volt egy melypont majusban a kapcsolatunkban amikor nagyon sokat veszekedtunk mert mindketten feszultek voltunk a munkahelyunk miatt es sajnos egymason vezettuk le. Ebben az idoszakban voltak bennem ketelyek hogy mi van ha a baratom oldalarol van valaki mas a kepben esetleg, sosem tudnam rola elkepzelni hogy megcsalna, nem volt rajtam kivul senkivel meg es tudom hogy nagyon megveti a megcsalast, de sajnos korabban eltem massal at ilyet es nem tudok megbizni benne teljesen. Sajnos volt egy nagyon gaz es nagyon gyenge pillanatom meg a tavasszal amikor elborultam valami kis aprosagon es megszamoltam a nesszeszereben levo ovszereket. En fogamzasgatlon vagyok de neha elofordul hogy hasznalunk ovszert meg igy is. Nem emlekszem pontosan hogy hany ovszer volt a nesszeszereben, de most amikor megint elborultam nehany nappal ezelott ujraszamoltam, es ugy erzem hogy mintha kevesebb lenne mint elotte. Tudom h volt alkalom az utobbi idoben amikor hasznaltunk ovszert de nem emlekszem az ovebol vagy az enyembol e. Iszonyu gaznak erzem ezt az egeszet es tudom hogy az, es nagyon banom hogy ezt csinaltam de sajnos elultettem a sajat fejemben a bogarat es nem tudom hogy mit tehetnek most hogy ne gondoljak erre. Felmerult bennem hogy rakerdezek de tudom hogy nagyon megbantodna hogy ilyet feltetelezek rola, foleg hogy az egeszet egy olyan dologra alapozom amire nem emlekszem biztosan. Mit tennetek a helyemben, hogy lehet leallni a helyzet tulgondolasaval? Legyszi ne oktassatok ki a bizalom fontossagarol meg hogy mennyire gaz a szitu mert en is tisztaban vagyok vele es epp elegge van miatta buntudatom.
2023. aug. 5. 15:45
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nem kérdezném meg.

A félreb@szàs rajta àll, a bizalmatlansàg rajtad.

2023. aug. 5. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

"es ugy erzem hogy mintha kevesebb lenne mint elotte."

Túlgondolod, érthetően. Ha nem vagy benne 1000% biztos hogy kevesebb akkor ne hozd fel a témát mert veszekedések újabb sorozata következik majd a bizalomról és annak hiányáról

2023. aug. 5. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Ez se nem megnyugtató se nem baljós. Egyrészt lehet hogy nem szakszerűen húzott fel egyet és ahelyett hogy igazgatta volna ingerülten kidobta és újért nyúlt... de ha nem hiányozna semennyi akkor is lehet óvszerhez jutni a neszeszerében lévőket leszámítva is. Nem te voltál az aki korábban a férjéről tett fel kérdést hogy mindig összeszőrözi a kádat tusolás után de ezúttal nem, ergo valahol máshol is tisztálkodhatott ahol a napi vedlést megejtette???
2023. aug. 5. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Szóval nem is tudod biztosra hogy mennyi volt, ez még nem jelent semmit. Én tuti hogy nem mondnék semmit még, megjegyezném most mennyi van, mennyit használunk el és pár hónap múlva újra számolnám. Le leszek pontozva, de ha màr bogarat ültettél a fejedbe ez segítene megnyugodni, hogy nem használt mással belőle, vagy hogy tényleg megcsal…
2023. aug. 5. 16:28
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
Én is azt mondom,ha nem vagy benne biztos,akkor most ne borítsd a bilit. Fotózd le,számold meg,jegyezd fel,vagy amit akarsz,és később ellenőrizd. Azt is,amikor használtok!
2023. aug. 5. 23:53
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Nézz bele a telojába. Abbol minden kiderul
2023. aug. 6. 02:16
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
6-nak igaza van.
2023. aug. 6. 21:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!