Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagytak már el érdekből? Voltak már veled érdekből?
4 év után hirtelen elhagyott a társam aki tényleg a partnerem volt. Sok élményt csináltunk, egy hullámhosszon voltunk, együtt jöttünk ki érettségi után. 2 év után állami segítséggel vállalkozásunk is lett. Nem volt gond, zenében is azonosak voltunk, együtt nyomtuk a vicces sütiket, aztán bumm vége. Közölte egy nap, hogy ügyvédi biztosítása lett már kb fél éve, vagy oda adom a 60% mindenünknek vagy perel. Mivel kint egy külföldi szava egy ügyvéddel szemben 0, így igen, nyert. Mikor kiköltözött egy középkorú pasas várta egy nagyon szép autóban, platóval.
Szerintetek ez hogyan lehet? Tudom, hogy szeretett! Mindenét oda adta, aztán bumm.
Ő volt 21 én 23, ennek 2 éve, nem tudom mivan vele azóta.
Történt már veled hasonló? Vagy fordítva, azaz csak le lettél húzza? Én is le lettem? De hát végig oda adta mindenét.Vagy te csináltál már ilyet?
Nem hiányzik már, de a társ ami egy betonfal, az igen, ő az volt.
13
A kérdező HAZUDIK!!!
Amit állít nem igaz szerintem a kérdése is kammu!
Hogy lenne már érvényes 6 hónap után visszamenőleg is, akkor mindenki ráérne ha gondja van biztosítást kötni aztán fél év múlva ügyvédet keresni :DD
Sőt, ha most kötök, akkor csak 6 hónap múlva lesz érvényes, ez a türelmi idő, épp azért ha most van kialakulóban ügyem ne tudjam a biztosításom használni rá. És a tuskó szerint ezt beveszi valaki.
Büdös bunkó az ilyen aki így hazudozik, mert nincs jobb dolga, ht neki biztos 8 elemije van gondolom azért támadott vele mert magából indult ki
17
A biztosítói logika alapján féleszű. Ki fizetné a díjat, ha 6 hónap múlva 5 éves ügyekben képviselnek ingyen?????
A buta azt hiszi, ha egy ismeretlen ország mögé bújik, akkor igaza lesz mert azt mondja lehet máshol nem de itt igen, nem bazmeg akkor sem lesz igaz semmilyen országban mert a biztosíók nem olyan hülyék mint egyes kérdezők
Hú de aljas valaki és görgeti tovább a hazugságot:))
Igen, az alapcsomag nem vonatkozik főbérlő ellen és családon belüli problémák esetére, pl válás.
🤡🤡🤡
Tudsz még valamit kitalálni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!