Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hagytak már el érdekből?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagytak már el érdekből? Voltak már veled érdekből?

Figyelt kérdés

4 év után hirtelen elhagyott a társam aki tényleg a partnerem volt. Sok élményt csináltunk, egy hullámhosszon voltunk, együtt jöttünk ki érettségi után. 2 év után állami segítséggel vállalkozásunk is lett. Nem volt gond, zenében is azonosak voltunk, együtt nyomtuk a vicces sütiket, aztán bumm vége. Közölte egy nap, hogy ügyvédi biztosítása lett már kb fél éve, vagy oda adom a 60% mindenünknek vagy perel. Mivel kint egy külföldi szava egy ügyvéddel szemben 0, így igen, nyert. Mikor kiköltözött egy középkorú pasas várta egy nagyon szép autóban, platóval.

Szerintetek ez hogyan lehet? Tudom, hogy szeretett! Mindenét oda adta, aztán bumm.

Ő volt 21 én 23, ennek 2 éve, nem tudom mivan vele azóta.

Történt már veled hasonló? Vagy fordítva, azaz csak le lettél húzza? Én is le lettem? De hát végig oda adta mindenét.Vagy te csináltál már ilyet?

Nem hiányzik már, de a társ ami egy betonfal, az igen, ő az volt.

2023. júl. 31. 22:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
40%
Mindenki valamilyen érdekből van a másikkal.
2023. júl. 31. 22:25
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem igen, létezik őszinte szeretett is!
2023. júl. 31. 22:26
 3/21 anonim ***** válasza:
72%

2.

Annak is van oka, célja, tehát van benne érdek. Ha más nem is, hát az, hogy a másik is viszontszeressen.

2023. júl. 31. 22:30
 4/21 anonim ***** válasza:
77%
Nincs ilyen, hogy bumm, vége. Olyan van, hogy két vicces süti között nem vetted észre, hogy ő boldogtalan, és valószínűleg hónapok óta megcsalt a másikkal.
2023. júl. 31. 22:35
 5/21 A kérdező kommentje:
Azt mondta újabb GmbH alakítása a cél, egyszerű emberi érzelmek nem fogják vissza, de sírt... Ezt persze nem hittem el neki, hisz minden ember érző lény.
2023. júl. 31. 22:39
 6/21 A kérdező kommentje:
Jó kis megcsalás, a pasas aki várt rá közel 60 éves volt..
2023. júl. 31. 22:44
 7/21 anonim ***** válasza:
47%
Ha nem párkapcsolatot-, hanem munkahelyi állapotra vetítem a helyzetet, akkor vannak bizonyos emberek, akik érdekből vannak a közelemben.
2023. júl. 31. 23:11
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

1. nem biztos, hogy a pasija volt a papa

2. semmi nem semmiből történik. VOltak nálatok már jelek, csak nem vetted észre vagy nem akartad észrevenni.

2023. júl. 31. 23:21
 9/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sajnos többször jártam úgy, hogy csak érdekből voltak velem.

A családom elég jó anyagi helyzetben volt mindig is, és ezt sajnos elég sokan tudták is.

Gimi alatt volt 2 pasim.

Az elsővel 16 évesen jöttem össze, nagyon szerettem, tényleg mindenemet odaadtam volna neki. Rózsaszín köd meg minden :)

Születésnapjára is drágább ajándékot vettem neki, majd karácsony előtt 1 hónappal elkezdett panaszkodni, hogy már rossz a telefonja, lassú, gyorsan merül. Meg, hogy egyszer ki szeretné próbálni az Iphone-t.

Én viszont nem vettem neki IPhone-t. Ezután 2 héttel már dobott is. Utólag jöttem rá, hogy a pénz miatt volt velem.

Másik pedig szó szerint elmondta kb, hogy a pénz miatt "szeretett".

Az év márciusában jöttünk össze, nyáron rengeteget találkoztunk. Balatonra is elmentünk együtt, és nem egy 2 csillagos szállodába :)

Viszont én a családommal mentem többször külföldi nyaralásra is. Szeptember elején szakított velem, mert állítása szerint én külföldön, mivel őt nem vittük magunkkal fűvel-fával kavargattam.

2023. júl. 31. 23:50
 10/21 anonim ***** válasza:
Volt, megjátszotta magát, nagyon sok mindneben hazudott, betelepedett hozzám, nem fizetett semmibe, ellenben kizabálta a hűtőt, elhasznált mindent, rendszeresen pénz tűnt el a pénztárcámból, és amikor emellé rájöttem, hogy milyen is, alig bírtam kitenni. Bejkelentkezve maradt a gépemen, akkor láttam, hogy mennyi lányt próbált - szintén hazugságokkal - fűzni PÉRHUZAMOSAN már akkor, amikor nekem még tette a szépet, de nyilván tudta, hogy nálam már nicns maradása. Ja, és ő volt a pasi, ha nem lett volna egyértelmű, és még a kezemet is megkérte :D (jah, persze, iygekezett bebiztosítani magát). Na, azóta teljesen megértem, és nem ítélem el, hogy valaki elvből nem átlép a nála rosszabb anyagi helyzetben lévővel, és szóba sem áll vele.
2023. aug. 1. 06:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!