Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudod, hogy a párod nem anyagi érdekből van veled?
A feleségemé a lakás és amikor elvettem feleségül még munkanélküli voltam, mindössze 300.000 forint megtakarítással.
Ugyan a jelenlegi fizetésem több mint a zövé, szóval válás esetén a felezés az ő irányába lenne pozitívum, de ez párszázezer forintos tétel, nem sok. Én mennék vissza anyámékhoz lakni, vagy albérletbe, hisz a lakáshoz semmi közöm.
Ha a pénzemért vna velem, elég szarul csinálja:DD
F29
Honnan tudod, hogy a párod nem anyagi érdekből van veled?
-Csóró vagyok
Lenne hol laknia válás esetén?
-Nem, mert ketten éppen kijövünk az albérletben.
Boldogulna egy fizetésből?
-Igen, csak nyilván szobát bérelne, vagy szüleihez költözne.
És te? Neked lenne hova menned? Megélnél egy fizetésből?
-Ugyanúgy, ahogy páromnam.
Te tényleg szereted?
-Igen.
Munkanélküli vagyok 10 éve 😃
Nálam lakunk, szóval max ő menne és mivel a gyerekeket is vinni akarná így végre el tudnék menni dolgozni!
Engem a pénzem miatt szeretnek. Hülye lenne elmenni, mindent megadok neki.
Hogy honnan tudom? Nem vagyok egy dicaprió, mégis hozzam jött.
Engem nem érint ez a probléma, de amúgy sosem értettem, hogy ez miért baj?Mindjárt elmagyarázom mire gondolok.
Vannak olyan emberek, akik meg kizárólag a jó külső adottságai miatt vannak együtt a párjukkal, aztán ennyi.
Most mivel másabb/rosszabb az, ha valaki meg csak az anyagi előnyök miatt van a párjával?Ha hűséges, kedves, rendes, jó társaság, támogatóan viselkedik, boldoggá teszi a párját, akkor nem mindegy konkrétan mi miatt van vele?
Én inkább azokat nem értem, akiket non-stop fizikailag és/vagy lelkileg terrorizál a "párja", de vele marad, mert a párja mindig utána mondja, hogy nagyon szereti.Igen?Ez a szeretet?Hát tudod mit?Akkor inkább legyen veled valaki a pénzedért és viselkedjen veled normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!