Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha ráírtam feljelenthet miatta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ráírtam feljelenthet miatta?

Figyelt kérdés
Kamu faceről ráírtam egy nőre ,hogy a férje csalja és p.ákat fűz és szédít. Hülyére veszi a nőket ,akikkel csalja a csóri asszonyt ,aki otthon van a gyerekkel. A pasas kiakadt,hogy nem is igaz,pedig de már 2nőt befűzött azóta. Feljelenthet e miatt?
2023. júl. 19. 16:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
43%

Szállj ki. Semmi közöd hozzá. Ne játszd a leskelődő, kukkoló önkéntes rendőr házmestert. Semmi közöd hozzá. Nem avatkozunk más magánéletébe.

Megtörtént bűnügy, hogy egy kretén kamasz tolókocsihoz volt kötve, és azzal szórakozott, hogy távcsővel bebámult másoknak a lakásába. Megfigyelte, hogy amikor a férj elmegy dolgozni, nem sokkal utána megjelenik egy másik, és a hálóban hancúrozik az asszonykával.

Megírta a férjnek névtelen levélben. A férj szabadságot vett ki. Elbújt, s mikor a szerető megérkezett, rajtuk ütött. A szerető eliszkolt, a férj meg megfojtotta az asszonyt.

Úgyhogy ne játssz erkölcs csőszt, mert már az is erkölcstelen, hogy beleavatkozol, főleg, álprofilt gyártva. Undorító.

2023. júl. 19. 19:09
 12/23 anonim ***** válasza:

“meg van a csávó szeretőjével lévő massanger beszélgetések”

Ez már brutális!

Na, ezekert is simán beperelhet, személyiségi jogok, stb.

2023. júl. 19. 19:11
 13/23 A kérdező kommentje:
A pasas is ,hogy szórakozik más érzéseivel
2023. júl. 19. 19:11
 14/23 A kérdező kommentje:
12 de ezt a pasas nem tudja ,hogy én beszéltem a szeretőjével. Valószínűleg a pasas nem is tudja,hogy mi ketten beszéltünk.
2023. júl. 19. 19:13
 15/23 A kérdező kommentje:
11 az ilyen férgek meg is érdemlik a sorsukat . Itt a fő hunyó a férj.
2023. júl. 19. 19:17
 16/23 anonim ***** válasza:
85%
Milyen személyiségi jog? Neki joga van több partnert hülyíteni (azaz csalást elkövetni), így veszi el az idejüket? Az idő pénz. Órabér, mondjuk 1000 per óra minimum, fizessen akkor kártérítést. Még az ő személyiségi jogai..
2023. júl. 19. 19:27
 17/23 anonim ***** válasza:
Okádnom kell az ilyeketől mint a kérdező. Szerencsére simán feljelenthet és lesz is bajod vele rendesen. Tudod milyen rabosítva lenni ? Majd megtudod.
2023. júl. 20. 04:36
 18/23 anonim ***** válasza:
Ezért kell nagykn vigyázni egy bolonddal, ezeknek mint a kérdező ember isten nem számít. Hadd szenvedjen csak a gyerek pont megérdemli… idiota
2023. júl. 20. 04:50
 19/23 A kérdező kommentje:
Remélem ő meg bukja a családját. Én meg rágalmazásért feljelentem. Ha gyilkolásért nem kapsz csak felfüggesztettet én se kapok egyebet. Amúgy se tudja rábízonyítani ,hogy én voltam . Olyan ügyvédet fogadok ,hogy a szart is kipereli belőle. Ő túl csóri ehhez. Ja elképzelem megy a rendőrségre feljelent,én letagadom mondván csak rágalmaz. Hazamegy asszonyka megkérdezi szívem miért járkálsz a rendőrségre,a férje á szívem semmi csak megcsaltak és egy hülye zsarol. Nekem nincs mit veszíteni,de neki van. Rendőrség max kivizsgálja ,behívnak kapok egy kis enyje bejnyét. Amúgy nem fenyegettem ,meg semmi ilyesmi
2023. júl. 20. 05:42
 20/23 A kérdező kommentje:
Ha úgy vesszük ő házasságtörést követ el . Ma megyek és veszek egy új telefont a régit kidobom . És nem jön rá semmire ...
2023. júl. 20. 05:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!