Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondolsz erről, az egész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz erről, az egész szituációról?

Figyelt kérdés

Nem is a megcsalás bosszant a leginkább, hanem hogy teljesen hülyének néz, és nem vallja be.

Képeket küldött nekem, de az egyiken (véletlen) 2 nő segge volt hátulról a hajón.

Majd küldött egy másikat, hogy bizonyítsa nincs ott vele nő, a haverjai csajai ezek. Ezt a képet állítása szerint ő csinálta miközben a kép bal oldalán ő maga áll tehát + 1 utas csinálta a képet.

Aztán még mindig azt mondja, hogy nem, ő egyedül van.

Mire ez az egész, ilyenkor miért nem mondjátok el hogy oké, nem egyedül jöttem, ez van, szar ügy, megértem ha többet nem találkozunk?

(Engem erre a vakációra nem hívott.)

2023. júl. 18. 13:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%

Nem lehet hogy a haverja csinálta a képet róla? Vagy a hajó vezető? Vagy bárki?

Nekem ez még nem jelenti azt hogy megcsalt

2023. júl. 18. 13:24
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Áruld már el kérlek minek vergődsz ezen? Dobd ki tiltás törlés és probléma megoldva 5 mp. alatt. 😑Vagy ennek aranyból van a farka? Esetleg gazdag? Ehh...
2023. júl. 18. 13:24
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
Már csak azért is kidobnám, mert ekkora balf@sz, hogy véletlen küld nőkről képet...
2023. júl. 18. 13:27
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem lehet, hogy az egyik haverja csinálta, mert ahány személy elvileg ott van rajta volt a képen.

Azért vergődöm rajta, mert szeretném megérteni, és akkor el tudnám fogadni.

2023. júl. 18. 13:30
 5/15 anonim ***** válasza:
69%

Akkor lerakta a telefont és időzítővel csinálta a képet hogy mindenki rajta legyen.

Ennyi 🤦‍♀️🤷‍♀️

Vagy mondd neki hívjon fel kamerán és mutassa körbe a helyszínt

2023. júl. 18. 13:39
 6/15 anonim ***** válasza:
9%
Ilyen az amikor 1-2 honapos kapcsolatban mar ugy viselkedsz mint ha hazasok lennetek.. penzes csavot valasztottal most viseld ennek a hatul utojet is , mert penzert sok not meglehet venni ahogy tegedet is megtudott.
2023. júl. 18. 13:40
 7/15 anonim ***** válasza:
11%
6 Amúgy jogos. Ugyanez igaz a jólmenős anyagi helyzetű nőkre is, akikre a férfiak jelentős része hajt.
2023. júl. 18. 13:44
 8/15 anonim ***** válasza:
11%
7. A férfiak nem szoktak hajtani jól kereső nőkre többségben.. mi nem olyanok vagyunk.
2023. júl. 18. 13:49
 9/15 A kérdező kommentje:
Jogos lenne, de messze nem a Borkai kategória.
2023. júl. 18. 14:08
 10/15 anonim ***** válasza:
69%
8 Dehogynem. A stresszmentes jólöltözött kipihent külső, stresszmentes belső amikor tudja hogy mindene van és lesz is. Ez nyilván pénztől is függ, remélem nem mondtam újat. Ha mégis akkor pontosítok: anyagi biztonság = jó kaja, jó lakóhely, ruha, pénz, programok, barátok, szabadidő, jó nő. Legalább magatoknak ne hazudjatok.
2023. júl. 18. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!