Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz erről, az egész szituációról?
Nem is a megcsalás bosszant a leginkább, hanem hogy teljesen hülyének néz, és nem vallja be.
Képeket küldött nekem, de az egyiken (véletlen) 2 nő segge volt hátulról a hajón.
Majd küldött egy másikat, hogy bizonyítsa nincs ott vele nő, a haverjai csajai ezek. Ezt a képet állítása szerint ő csinálta miközben a kép bal oldalán ő maga áll tehát + 1 utas csinálta a képet.
Aztán még mindig azt mondja, hogy nem, ő egyedül van.
Mire ez az egész, ilyenkor miért nem mondjátok el hogy oké, nem egyedül jöttem, ez van, szar ügy, megértem ha többet nem találkozunk?
(Engem erre a vakációra nem hívott.)
Nem lehet hogy a haverja csinálta a képet róla? Vagy a hajó vezető? Vagy bárki?
Nekem ez még nem jelenti azt hogy megcsalt
Nem lehet, hogy az egyik haverja csinálta, mert ahány személy elvileg ott van rajta volt a képen.
Azért vergődöm rajta, mert szeretném megérteni, és akkor el tudnám fogadni.
Akkor lerakta a telefont és időzítővel csinálta a képet hogy mindenki rajta legyen.
Ennyi 🤦♀️🤷♀️
Vagy mondd neki hívjon fel kamerán és mutassa körbe a helyszínt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!