Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjuk meg ezt az egész, kínos szituációt?
Van egy csapat, amelynek a tagja vagyok és minden hétvégén lejárunk iszogatni az egyik hozzánk közeli kocsmába. Most csütörtökön is voltunk, mivel anyumék nem voltak itthon egész vasárnapig. Aztán amikor bezárt a kocsma, feljöttünk hozzánk. Ketten voltak a csapatból akkor plusz én meg három ismeretlen, akiket aznap ismertünk meg. Én leültem Á mellé a konyhába, kijött M a barátnője, hülyéskedtünk, fényképeket csináltunk stb és észrevettem, hogy Á a combomat simogatja. Oké, gondoltam biztos eltévedt a keze, de aztán felfelé nyúlt a lábszáramhoz. Ekkor csináltuk M-el az egyik képet, hát elég hülye fejet is vágtam :S Utána Á megfogta a kezem, közben adott egy csókot a barátnőjének. Majd amikor M kiment, mondta, hogy lehet köztünk több is, ha akarom, csak ő ne tudjon róla. Kimentünk cigizni, kint a falhoz szorított, megcsókolt. Azt mondta, azóta vonzódik hozzám, mióta meglátott csak a barátnője miatt nem szólt semmit sem. Egy fél órát voltunk kint, de már csörgött M, hogy hol vagyunk, aztán M és N elmentek cigit venni - kb egy órát voltak el - addig mi... lefeküdtünk Á-val... A dologhoz hozzátartozik, hogy én előtte 1 hónappal a főnökével kavartam, akivel Á össze akart hozni csak ez nem sikerült neki. S hogy még kínosabb legyen? Á a kollégám, a főnöke az én főnököm is, mert a főnökének a titkárnője vagyok.... :S Ma nem megyek dolgozni, csak holnap, de már előre parázok... ráadásul a főnökömmel beszélgettem is facen, Á pedig kerüli a témát... Elég szarul érzem magam. Á és M öt éve vannak kapcsolatban mi pedig aznap elég sokat ittunk ahhoz, hogy ne tudjunk logikusan gondolkodni. De tudom, az alkohol nem mentség...
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!