Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem mással?
Figyelt kérdés
2 hónapja szakított velem a párom, arra hivatkozva , hogy elfáradt a kapcsolatba, és hogy a sok munka mellett nem foglalkoztam vele eleget. Nagyon csúnya dolgokat vágott a fejemhez, nem szerelmes , nem akar már velem együtt lenni stb. A szakítás után pár héttel lefeküdtem mással, ami egyszerűen borzasztó érzés volt, abba is maradt félúton, fel sem állt😅, sokat is ittam. Nagyon nagy szerelmi bánatom volt, nem tudom, hogy de végig őt láttam magam előtt, mintha vele történnének a dolgok. Tudom abszurd dolog ez, viszont azóta felkeresett engem , hogy újra folytatni szeretni, és mivel szeretem egyből belementem. Nem tud erről az esetről, én mègis hibáztatom magam, nagyon nagyot vétkeztem? Azóta is nagyon nagy bűntudatom van, de nem hittem volna , hogy valaha is együtt akar majd lenni velem, 7 évet voltunk együtt… szörnyű ember vagyok emiatt? Soha nem csaltam meg párkapcsolatban..2023. júl. 15. 14:44
31/31 anonim válasza:
szerintem felejtsd el hogy másikat és ne mond el neki nem kell tudnia amiről nem tud az nem fáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!