Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem mással?
Nem csaltad meg fizikailag hiszen nem voltatok együtt!
Érzelmi téren igen, mert hát annak érzed mivel szereted!
Ha úgy érzed mondd el neki, hogy mi történt, ha nem, akkor hallgass, te döntésed!
Azt hozzáteszem, hogy annyit tud, hogy voltak dolgok egy lánnyal, de semmi részleteset nem. Rosszul esett neki, de nem mentem bele a részletekbe előtte, csak hogy kis csók meg ilyesmik voltak, de amúgy egyáltalán nem vonzódom másik lány iránt , semmi érzelem nem köt.
Csak ez a bizonyos ex lány fontos nekem, ő a tökéletes… én szakítani se akartam vele..
Hidd el, ő viszont jókat dugott mással.
Úgyhogy ne legyen lelkiismeretfurdarlásod.
Őszintén szólva én elmondanám, hiába nem történt hűtlenség, mert jobb tiszta lappal kezdeni.
Egyébként nem rosszból írom esküszöm, de ez a kapcsolat hiába fog tartani még 7 évet, vagy el is veszed, gyerekek lesznek halálra van ítélve.
Neki elege lett abból, hogy kevés időt fordítottál rá, ami szerintem ugyanúgy probléma lesz ismét és olyan dolgokat vágott a fejedhez, hogy már nem szerelmes stb. és szerintem igazat mondott.
Csakhogy mivel nem tud rólad lemászni, hiszen 7 év hosszú idő, valamilyen úton-módon még ragaszkodik hozzád ezért újabb esélyt adott.
Rosszul esik neki, hogy más nővel mi zajlott le nagyvonalakban, de ő volt az, aki azt mondta, hogy nem akar veled együtt lenni és, hogy nem szeret.
Magával, a saját egójával van elfoglalva megint, te meg gondolom hiába fogsz kevesebbet dolgozni (egy ideig)előbb nem tetted meg, tettél magasról az ő igényeire, tehát valójában most kapnád magad össze, amikor már vége lett pedig lehetett volna bármikor a szakítás előtt!
Ráadásul bedugtad a farkad tök idegen nőbe, aki csak egy ürítésre szolgáló tartály lett volna, ha nem szól közbe az ittaság és a lelkiismereted ezért nem állt fel tovább, viszont "érdekes" mert felállt más nőre!
Ergó te se vagy szerelmes a (ex)partneredbe igazán, egyértelműen felesleges újrakezdeni, de hát amíg te is ragaszkodsz hozzá addig úgysem látod be.
Összegezve mondd el, hogy mi volt és majd meglátod mi lesz, ha nem mondod el, akkor lehet más által kiderül, akinek kikotyogtad/kikotyogod illuminált állapotban újra, vagy te szólod el magad.
Hónapok, évek múltán sokkal jobban fog neki fájni, hogy napfényre kerül a tény, mint most, amikor összejötettek ismét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!